«Βήμα-βήμα για την κούπα»

00:46 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για το Final-4, ενώ και ο Ντρου Νίκολας δήλωσε πως υπάρχει ακόμα καιρός για τα δύο παιχνίδια της Βαρκελώνης, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός θα πάει βήμα-βήμα.Δημήτρης Διαμαντίδης: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Σε παίκτες, προπονητή, κόσμο. Ξέραμε ότι είχαμε δύσκολη αποστολή, όμως, μετά την νίκη στην Βαρκελώνη και τις δύο στην Αθήνα
τα καταφέραμε. Είναι πολύ νωρίς για το φάιναλ-φορ γιατί όλες οι ομάδες έχουν δείξει καλά στοιχεία. Καμία δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Αυτό που θέλουμε είναι μια μέρα ξεκούρασης για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας γιατί έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Πολύ όμορφο το συναίσθημα για αυτό που είδαμε στις κερκίδες. Θέλω το ίδιο και στο πρωτάθλημα».

Ντρου Νίκολας: «Ήταν τεράστια νίκη. Είναι φοβερό το συναίσθημα. Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα σαν ομάδα. Ο Δημήτρης χρέωθηκε γρήγορα φάουλ, εγώ χτύπησα αλλά όλοι ήταν φοβεροί και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι παίξαμε τέλεια και το κάναμε. Το θέμα είναι ότι πήραμε πρόκριση. Έχουμε καιρό μέχρι να προετοιμαστούμε. Βήμα βήμα για το επόμενο τρόπαιο».
Keywords
Τυχαία Θέματα