Τσιάρτας: «Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει αλήθειες»

Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε για την τιμή που του κάνει η Σεβίλλη και θα τον τιμήσει για την προσφορά του στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στα προβλήματα της Ένωσης, αλλά και στην εθνική Ελλάδος.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα στον «Sentra 103,3»:

Για την βράβευση του από την Σεβίλλη:

Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την Σεβίλλη και μου είπαν ότι θέλουν να με τιμήσουν στον αγώνα με την
Ρεάλ Μαδρίτης στις 7-8 Μαΐου. Έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο και βραβεύουν ποδοσφαιριστές που άφησαν ιστορία στην ομάδα, έπειτα και από ψηφοφορία. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Ακόμη και όταν δεν ήταν τα καλύτερα χρόνια συγκριτικά με αυτή την δεκαετία. Σίγουρα το να καταφέρω να διακριθώ και να μπω σε αυτό το παλμαρέ είναι σημαντικό. Με θυμούνται έντεκα χρόνια από τότε που έφυγα με κάνει πολύ υπερήφανο που από το εξωτερικό υπάρχει αυτή η αναγνώριση.

Για το αν έχει βραβευτεί από την εθνική ομάδα και την ΑΕΚ:

Ο προηγούμενος πρόεδρος της ΕΠΟ ήθελε να βραβεύσει εμένα τον Νικολαΐδη και τον Φύσσα, αλλά δεν το δέχτηκα γιατί ήταν προσβλητική να μας βραβεύσουν σαν πακέτο όταν σε άλλες περιπτώσεις έγιναν άλλες μεμονωμένες βραβεύσεις. Από την ΑΕΚ επίσημα δεν έχω βραβευτεί. Βέβαια δεν ξέρω αν είμαι στο πλαίσιο των βραβεύσεων που κάνει η ΑΕΚ σε παλιούς μεγάλους παίκτες.

Για την εθνική ομάδα:

Σίγουρα η νίκη μέσα στην Μάλτα το μόνο που κρατάμε είναι το αποτέλεσμα. Δεν θα έλεγα ότι η εικόνα της εθνικής ήταν κακή. Δημιουργηθήκαν κάποιες ευκαιρίες που τις χάσαμε. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που δεν είχε τίποτα να χάσει. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Σημασία έχει η νίκη. Είναι ένας όμιλος περίπλοκος. Σχετικά είναι όλες οι ομάδες μαζί. Ποιες θα ξεφύγουν είναι λίγο δύσκολο να το προσβλέψουμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει η εθνική να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο και τα παιχνίδια όπως αυτό με την Μάλτα να τα καθαρίζει πιο νωρίς.

Καλοί παίκτες υπάρχουν. Το θέμα είναι κατά πόσο αγωνίζονται στις ομάδες τους. Κατά μπορούν στην εθνική ομάδα να εμφανίζονται όσο καλύτεροι μπορούν. Δεν είναι εύκολο να έχεις ένα παίκτη μία φορά το μήνα μαζί. Σίγουρα ο κ. Σάντος προσπαθεί να πετύχει το έργο του. Η ομάδα εμφανίζεται πιο οργανωμένη.

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ:

Σίγουρα η ΑΕΚ δεν είναι πρωτόγνωρο αυτό που περνάει αυτή τη στιγμή. Κάποια στιγμή θα πρέπει να βρεθεί μία λύση που θα σταματήσει να ταλανίζει από τα προβλήματα στην ομάδα. Η βαριά ήττα από Ολυμπιακό έβγαλε πάλι κάποια προβλήματα. Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Και σε διοικητικό και σε αγωνιστικό. Ο κόσμος αυτό που χρειάζεται είναι αλήθειες. Ούτε μπαλώματα. Κάπου θα πρέπει να διαχωριστεί η θέση του καθενός. Δεν μπορούμε αυτή τι στιγμή να χρεώσουμε στον Χιμένεθ κάποια πράγματα που βρήκε όταν ήρθε. Δεν ήταν επιλογές του οι παίκτες που βρήκε. Δεν μπορούμε να του χρεώσουμε ότι για όλα φταίει ο ίδιος. Όταν δεν έχει βάθος είναι δύσκολο να εφαρμόσει το ροτέισον. Έχοντας μπροστά της τον τελικό και τα πλέι οφ π
Keywords
Τυχαία Θέματα