Ο Μάης φέρνει τελικό και... οπαδούς!

Στις 15 Μαΐου θα διεξαχθεί οριστικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως είχε προαναγγείλει το gazzetta.gr, με τους «αιώνιους» να έχουν -κατά πάσα πιθανότητα- στο πλευρό τους και τους οπαδούς τους.Μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Ευρωλίγκας (6-8 Μαϊου) θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό
και τον Παναθηναϊκό, καθώς στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των αρμοδίων φορέων (σ.σ ΕΟΚ, εκπρόσωποι των δύο ομάδων και Αστυνομία) οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει πράξη η κοινή επιθυμία της ΕΟΚ και των «αιωνίων» για την διεξαγωγή του αγώνα παρουσία οπαδών (σ.σ μάλλον από 1000 άτομα).

Οι δύο ομάδες θέλουν να αποδείξουν πως μπορούν να οργανώσουν έναν αγώνα αντάξιο των ονομάτων τους, χωρίς έκτροπα από τους οπαδούς τους.

Τα εισιτήρια αναμένεται να καταλήξουν σε χέρια κατόχων διαρκείας των δύο ομάδων (σ.σ με ονομαστικές λίστες), ενώ παράλληλα θα γίνεται και ταυτοποίηση των στοιχείων κατά την παραλαβή και την είσοδο στο κλειστό του Ελληνικού.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, η οποία θα αποφασίσει από κοινού με τη ΓΓΑ, για το σχετικό ζήτημα δεσμεύθηκε να απαντήσει, αφού πρώτα ενημερωθεί ο αρχηγός του Σώματος.

Οριστικές πάντως αποφάσεις για τον αριθμό εισιτηρίων και προσκλήσεων της κάθε ομάδας, αλλά και για τα μέτρα ασφαλείας θα παρθούν πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, όταν και αναμένεται να γίνει η τελική σύσκεψη μεταξύ των αρμοδίων φορέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα