Το «διαμάντι» έλαμψε στο Μεάτσα!

21:02 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Από το γερμανικό κράξιμο για την ελληνική οικονομία, στην αποθέωση για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο! Οι Γερμανοί στάζουν μέλι για Έλληνα, και το gazzetta.gr γράφει για την ανακάλυψη του Κετσπάγια και τη… Γιουβέντους.Αν και σε άλλη ομάδα, ο Φέλιξ Μάγκατ αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να φέρει το καλοκαίρι στη Σάλκε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο Τύπος της Γερμανίας αποθεώνει τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος… έσβησε Σνάιντερ και έδωσε ώθηση στην
ομάδα του για μια ιστορική νίκη!
Reviersport: «Ήταν εξαιρετικός… Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έδωσε πολλές μάχες, σωστές τοποθετήσεις και ακολουθούσε σε όλο το γήπεδο τον Σνάιντερ, κάτι που βοήθησε τη Σάλκε. Ο Παπαδόπουλος άξιζε κάτι περισσότερο από την ασίστ στο πρώτο τέρμα του Μάτιπ.
Welt: «Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν καθοριστικός για την εξέλιξη του ματς. Ο Μάγκατ πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή να αποκτήσει τον νεαρό παίκτη το καλοκαίρι ως αντικαταστάτη του Μπορντόν και του Βέστερμαν».Bild: «Ο Παπαδόπουλος έγραψε ιστορία για τη Σάλκε. Εξαιρετική εμφάνιση στο Μιλάνο από τον νεαρό ποδοσφαιριστή που βοήθησε στη μεγάλη νίκη της ομάδας του».
Fifa: «Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος φρέναρε τον Σνάιντερ και βοήθησε την ομάδα να ισοφαρίσει. Πολύ καλό παιχνίδι για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει στην Εθνική του».Sueddeutsche: «Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος… μεγάλωσε ακόμα πιο γρήγορα δικαιώνοντας έτσι τον Φέλιξ Μάγκατ. Εξαιρετική εμφάνιση που βοήθησε στην κρίσιμη ισοφάριση»

H... ανακάλυψη: Από τον Κετσπάγια στον… Ράνγκνικ, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να φροντίζει με την εμφάνισή του στο Μιλάνο να επιβεβαιώνει τις προσδοκίες του προπονητή του! Σε ρόλο αμυντικού χαφ έκανε ματσάρα, κατάφερε να σβήσει τον Σνάιντερ και να δώσει στην ομάδα του μεγάλη βοήθεια. Δεν έπαιξε όμως πρώτη φορά σε αυτή τη θέση, ο Μάγκατ τον έφερε στη Σάλκε, ο Ράνγκνικ τον πίστεψε, τον χρησιμοποίησε σε αρκετά ματς πρωταθλήματος και Τσάμπιονς Λιγκ!Ποιος όμως είχε την… ιδέα για τη συγκεκριμένη θέση; Μα φυσικά, ο Τιμούρ Κετσπάγια! Ο Γεωργιανός τεχνικός τον είχε χρησιμοποιήσει στο φιλικό με την Τότεναμ, στο ματς με τη Σέριφ, όμως το… κράξιμο που είχε ακούσει ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ήταν αρκετό για να μπει ο Παπαδόπουλος στον «πάγο». Βέβαια, ούτε στη συνέχεια φρόντισε κάποιος να του δώσει μια ευκαιρία…Το μέλλον του! Η ματσάρα στο Μιλάνο ανέβασε τη μετοχή του Παπαδόπουλου, ο 19χρονος «εξασφάλισε» θέση ως το τέλος της σεζόν σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σάλκε δεν συζητά το ενδεχόμενο άμεσης παραχώρησης του, με τη Γιουβέντους να τον «γλυκοκοιτάζει» από τώρα… Στη Γερμανία μιλούν για αναπροσαρμογή συμβολαίου, αν και αναφέρουν πως εκτός από την «Κυρία» υπάρχουν πολλά βλέμματα και από την Αγγλία!

Σενάρια για... top clubs: Από νωρίς είχε κάνει το «μπαμ» στο εξωτερικό ο Παπαδόπουλος από τη στιγμή που πραγματοποίησε ντεμπούτο σε ηλικία 16 ετών με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού άσου είχε εκδηλώσει πρώτη και καλύτερη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία ήταν διατεθειμένη να δώσ
Keywords
Τυχαία Θέματα