Τελευταίο φιλικό με νίκη για Αστέρα

Ο Αστέρας έδωσε το τελευταίο φιλικό για τη φετινή σεζόν και σε αυτό πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Κορίνθου. Ο Σάββας Τσαμπούρης ήταν ο σκόρερ των Αρκάδων, ενώ καλές εντυπώσεις άφησε και ο Τόλυ Παϊζάνος. Το τελευταίο φιλικό της σεζόν έδωσε ο Αστέρας σήμερα, καθώς φιλοξένησε στην Τρίπολη την Κόρινθο. Στον πάγκο των Αρκάδων κάθισε ο γυμναστής του συλλόγου, Στάικος Βεργέτης, αφού ο Παύλος Δερμιτζάκης αποτελεί παρελθόν από χθες. Συμμετοχή πήραν αρκετοί παίκτες από την ομάδα Νέων, καθώς
και ο Τόλυ Παϊζάνος, ο οποίος είναι υπό δοκιμή. Μάλιστα, άφησε θετικές εντυπώσεις, ενώ είχε και συμμετοχή στη φάση του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, προωθήθηκε κι έδωσε πάσα στον Τσαμπούρη, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα. Οι συνθέσεις των ομάδων Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Στεφανάκος, Κολιός, Πιπίνης, Πετρούσης, Παϊζάνος, Κουρμπέλης, Τσιαμπούρης, Σαραντόπουλος, Γιώτσας, Ροζέριο, Βαλκάνος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κοντοπίδης, Προύντζος, Τογρού, Φιλάι, Σαραντόπουλος, Διαμαντόπουλος. Κόρινθος (Κουρμπανάς): Δημαράκης, Κουστουλάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Φραγκάκης, Νικολάου, Ζάρκος, Μαντάς, Παππάς, Καφαντάρης, Δημητριάδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα