Με Δημητρούλια στο τιμόνι ο Διομήδης

Σε μια αναπάντεχη κίνηση προχώρησε με το τέλος της περιόδου στην Α1 χάντμπολ ανδρών ο Διομήδης Άργους, που ανακοίνωσε στη θέση του τεχνικού, Γιάννη Βερελτζή τον παίκτη Δημήτρη Δημητρούλια. Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για το πελοποννησιακό συγκρότημα, όμως το φινάλε δεν ήταν το επιθυμητό, παρότι είχε κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι το καλοκαίρι. Η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση της κατάταξης ενώ απέτυχε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, που διεξήχθη πριν από μερικές μέρες στα
Χανιά και ο απολογισμός της χρονιάς μόνο θετικός δεν ήταν.

Η λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Βερελτζή, ο οποίος ανέλαβε τον περασμένο Φεβρουάριο στη θέση του Χρήστου Γεροδήμου, ήταν αναμενόμενη, όχι όμως και ο διάδοχός του. Η διοίκηση των «λύκων» αποφάσισε να δώσει το τιμόνι στον 33χρονο ίντερ και αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Δημητρούλια, ο οποίος πέρυσι παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ήταν και προπονητής τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

«Η Διοίκηση των «πρασίνων» εμπιστεύεται στα χέρια του Δημητρούλια την πρωταγωνιστική εικόνα της ομάδας και είναι σίγουρο ότι το αγωνιστικό προφίλ, το ήθος και η εμπειρία του, θα φέρουν νέα δεδομένα στον σύλλογο του Άργους. Ευχόμαστε στον νέο προπονητή μας, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και καλή σταδιοδρομία στη νέα του προσπάθεια», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα