Τα δικά μας παιδιά

Από τα πολλά emails που λαμβάνω καθημερινά και δεν αφορούν προσωπικά προβλήματα των αναγνωστών ( σε αυτά απαντώ στους ίδιους) δημοσιεύω σήμερα 15 αντιπροσωπευτικά για να δείτε περίπου τι γίνεται στο γραμματοκιβώτιο της gazzella’s…Γράμματα από όλη την Ελλάδα, αλλά κι από όλο τον κόσμο, Αυστραλία, Ιταλία, Γερμανία (εσείς ξέρετε)… Mαζί σας πέρασα όλον αυτό το χρόνο, δε μπορώ παρά να κλείσω με ένα άρθρο αφιερωμένο σε εσάς.
1. Giannis K.
Mπράβο Έλενα!!!Πολυ καλή ιστορία.

Γενικότερα όλα τα αρθρα
σου είναι αξιοπρόσεκτα!!!

Ακόμα και εκείνο που είχες βάλει πριν 2-3 βδομάδες αν θυμάμαι καλά με τις λογιστικές πράξεις που έβγαζαν όλες το ίδιο νούμερο!!!
Υ.Γ. Η στήλη σου δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή για το iphone? Δεν μπορώ να σε διαβάσω απο το κινητό! Βοήθησε με λίγο αν υπάρχει τρόπος!!
Το site του gazzetta εμφανίζεται στο I phone με διαφορετικό στήσιμο σελίδας από την οθόνη του pc. Μου έχουν δείξει ότι εμφανίζεται η στήλη, αλλά δεν έχω η ίδια I phone για να σου εξηγήσω. Ψάξτο λίγο, δεν νομίζω το τηλέφωνο να με έχει τόσο «ριγμένη». Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. 2. A A
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ-ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ-, ΤΟΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ".ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΟΥ, (ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ), ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣΑΠΛΑ  ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΣΠΑΣΕΙ" ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ, ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ “ΕΞΟΥΣΙΑ” ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑΠΡΑΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ :
Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπωνάρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αείάρχει.Αγάθων,450-400 π.Χ.,Αρχαίος τραγικός
Μακάρι να είχα τη δύναμη που λές, με αυτά που γράφω έστω και έναν άνθρωπο να τον κάνω να σκεφτεί σωστά και υπέρ του, προσπερνωντας επικίνδυνες συνήθειες για τον εαυτό του. Δημοσιευσα το email γιατί θέλω να σου πώ πως ακόμα κι αν οι άνθρωποι έχουν κάπου διαφορές, σίγουρα κάπου έχουν και ομοιότητες. Ρολόγια , καντάρια και μυαλά ποτέ τους δεν ταιριάζουν. Παρόλα αυτά πιστεύω στο Θεό περισσότερο από όσο νομίζεις.
3. Αlex M.
Γεια σου γαζελίτσα Έλενα!! σήμερα βρήκα την στήλη σου και μου άρεσε πολύ!! θα σε ξεζουμίσω ολόκληρη σήμερα κιόλας όπως φαίνεται....είναι πολύ ωραία τα θέματά σου και το στυλ σου!! ελπίζω να τη συνεχίσεις......έχω να σου κάνω μια ερώτηση (λίγο προσωπική): το tattoo σου στο δεξί λαγόνιο τι γράφει (μας έφτιαξε τη μέρα πάντως ό,τι και να'ναι) ;;;; και κάτι ακόμα. Απ'ό,τι λες σου αρέσουν πολύ τα κατοικίδια! είμαι κτηνίατρος, οπότε για οποιαδήποτε απορία ή συμβουλή μην ντραπείς να με ρωτήσεις! Φ
Keywords
Τυχαία Θέματα