Ταξίδι στη Γαλλία

Στη Γαλλία αναμένεται να βρεθεί το Σαββατοκύριακο ένας εκ των σκάουτερ του Ολυμπιακού για να παρακολουθήσει παίκτες που αγωνίζονται στο Σαμπιονά. Στην τελική ευθεία του Σάντσες.Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωταθλητής οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» θα τσεκάρουν ποδοσφαιριστές από τη γαλλική αγορά και όχι μόνο. Το ταξίδι στη Γαλλία
δεν θα είναι το μοναδικό αφού θα ακολουθήσουν κι άλλα με την Ισπανία να αποτελεί τον επόμενο σταθμό.

Με εξαίρεση τον Κάρλος Σάντσες, τα ονόματα των εκλεκτών που θα δει από κοντά ο σκάουτερ του Ολυμπιακού δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν έναν από τους παίκτες που θα περάσει από το μικροσκόπιο να είναι ο Αμαλφιτανό της Λοριάν.

Ο 26χρονος επιτελικός μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλή άποψη, αλλά θέλουν να δουν ξανά πριν η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία αποφασίσουν. Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό εξετάζουν και κάποιες περιπτώσεις τερματοφυλάκων όπως του Πενετό της Βαλενσιέν του Εντέλ της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και του Πολωνού επιθετικού Ιρινέους Γέλεν της Οσέρ.
Τελειώνει με Σάντσες

Σε ότι αφορά στην περίπτωση του Κάρλος Σάντσες παραμένει ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Βαλενσιέν και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν την επόμενη κίνηση.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να προλάβουν διότι το τελευταίο διάστημα έχουν ξεφυτρώσει πολλοί μνηστήρες για τον Κολομβιανό μέσο μεταξύ των οποίων και αρκετοί μεγάλοι ισπανικοί σύλλογοι. Επιπλέον στον Πειραιά τον θεωρούν εξαιρετική περίπτωση, ιδανικό για αυτό που ψάχνει ο Βαλβέρδε στη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο, έχουν θορυβηθεί από τον ανταγωνισμό που έχει προκύψει και μετά τη συνάντηση που θα γίνει τις επόμενες μέρες ανάμεσα στον Μαρινάκη και τον Βαλβέρδε θα υπάρξουν εξελίξεις. Στελέχη της ΠΑΕ παραδέχονται ότι υπάρχει πρόθεση να δαπανηθούν ακόμα και τρία εκατομμύρια ευρώ για τον 25χρονο Κολομβιανό μέσο.
Keywords
Τυχαία Θέματα