Συνέλευση στον Ερασιτέχνη

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ προκήρυξε Γενική Συνέλευση για την ερχόμενη Δευτέρα 30/5, και καλεί τα μέλη του να δώσουν το παρών στις 19:00, όπου πέρα από τον απολογισμό της σεζόν θα συζητηθούν τα οικονομικά δεδομένα με τα οποία τα τμήματα θα πρέπει προχωρήσουν την επόμενη χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου ΠΑΟΚ – σύμφωνα
με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού του (άρθρο 13), καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 30 Μαϊου 2011 και ώρα 19.00 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου GRAND HOTEL PALACE (Mοναστηρίου 305-307), με θέματα ημερησίας διάταξης:
1. Οικονομικός Απολογισμός (χρήση 01/01/2010-31/12/2010)
2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
3. Διοικητικός Απολογισμός
4. Απαλλαγή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
5. Τροποποίηση των διατάξεων του καταστατικού, εναρμόνιση αυτού με τις διατάξεις των κείμενων νόμων και υπουργικών αποφάσεων.
6. Λοιπά θέματα.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία (παρουσία τουλάχιστον του ½ των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών), η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 06 Ιουνίου 2011, στην ίδια αίθουσα, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρισταμένων μελών.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ». Σε περίπτωση μη απαρτίας, η ΓΣ θα μετατεθεί για τις 6/6 όπου και θα συζητηθούν τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, ανεξαρτήτου απαρτίας.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα