Ζήτησε Ντιντάκ Βίλα ο Ολυμπιακός!

Τον Ισπανό αριστερό μπακ Ντιντάκ Βίλα ζήτησε δανεικό ο Ολυμπιακός από τη Μίλαν! Την αποκάλυψη έκανε ο γενικός διευθυντής των ροσονέρι, Αριέντο Μπράιντα, ωστόσο οι δυσκολίες στην περίπτωση του Βίλα δεν είναι λίγες...  Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ μετά το τέλος του Ραούλ Μπράβο
και τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τη συγκεκριμένη θέση είναι δεκάδες. Άλλα ήταν προτάσεις μάνατζερ, άλλα απασχόλησαν αλλά «κόπηκαν» στην πορεία, άλλα εξετάζονται ακόμα και προφανώς για κάποια έχουν γίνει ήδη κινήσεις.

Αν πιστέψουμε την πληροφορία που έρχεται από την Ιταλία ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει κάνει ήδη κρούση στην Μίλαν για τον Ντιντάκ Βίλα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο γενικός διευθυντής των ροσονέρι Αριέντο Μπράιντα μετέφερε σε φίλο του από το χώρο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα ότι ο πρωταθλητής έκανε ήδη πρόταση για την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ.

«Ο Ολυμπιακός μας ζήτησε τον Ντιντάκ Βίλα δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν για να τον αγοράσει. Είναι μια προοπτική την οποία εξετάζουμε πολύ σοβαρά ως προς το πρώτο σκέλος, αυτό του δανεισμού. Για την οψιόν αγοράς δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση αφού τον αποκτήσαμε μόλις τον Ιανουάριο» φέρεται να μετέφερε ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ιταλίας.

Η πληροφορία είναι... γκαραντί και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αποκτήσουν τον Ισπανό αριστερό μπακ ο οποίος μέχρι τις αρχές του χρόνου έπαιζε στην Εσπανιόλ.

Ο Ντιντάκ Βίλα θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η Μίλαν πλήρωσε πριν από λίγους μήνες 4 εκατομμύρια ευρώ στην Εσπανιόλ για να τον αποκτήσει. Είναι 22 ετών και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα, η δύναμη και το γεγονός ότι βοηθάει πολύ και επιθετικά. Με τους «ροσονέρι» έκανε το ντεμπούτο του το Σαββατοκύριακο αγωνιζόμενος ενενήντα λεπτά στον εκτός έδρας αγώνα με την Ουντινέζε.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα