Συνάντηση που θα κρίνει πολλά...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα κάνει την Πέμπτη την πλέον καθοριστική κουβέντα για τα μεταγραφικά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Τι θα συζητήσουν οι δύο άνδρες. Απολογείται ενώπιον της Πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος των Πειραιωτών.Αρκετά είναι τα ζητήματα που θα κουβεντιάσουν
στην μεταγραφική σύσκεψη της Πέμπτης οι Μαρινάκης-Βαλβέρδε. Αρχικά θα μιλήσουν για το... ξεσκαρτάρισμα που θα πρέπει να γίνει στο ρόστερ, δηλαδή το ποιοί θα μείνουν και το ποιοί θα αποχωρήσουν. Κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Ραούλ Μπράβο, Ζαϊρί, Πάρντο, Ρόμενταλ και Γ. Παπαδόπουλος. Επίσης υπάρχει και το θέμα του Ριέρα, για το οποίο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν επισημάνει πως εάν βρεθεί μία καλή πρόταση τότε θα μπουν στην διαδικασία να την συζητήσουν.

Επιπλέον οι δανεικοί είναι ένα... κεφάλαιο που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί. Ο Ολυμπιακός, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, θα κινηθεί για 6-8 παίκτες. Πρόκειται για έναν ή δύο γκολκίπερ, έναν αριστερό μπακ, τρία κεντρικά χαφ, έναν δεξιό χαφ και έναν επιθετικό. Ο Βαλβέρδε από μέρους του έχει ετοιμάσει την δική του λίστα με τα ονόματα των παικτών που θέλει και τα οποία φυσικά θα συζητήσει μαζί με τον Μαρινάκη. Με άλλα λόγια η συγκεκριμένη συνάντηση θα κρίνει πολλά για τα περαιτέρω πλάνα των φετινών πρωταθλητών Ελλάδας.

Απολογία για Μαρινάκη

Από την άλλη ο Βαγγέλης Μαρινάκης απολογείται την Πέμπτη (στις 12 το μεσημέρι) στην Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και την συμπεριφορά του. Η κλήση που έχει γνωστοποιηθεί από τις 19 Απριλίου αναφέρει πως καλείται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Ε. Μαρινάκη «βάσει της υπ’ αριθμ. πρωτ. 7239/24-2-2011 κλήσης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, της υπ' αριθμ. πρωτ. 6980/22-2-2011 Πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΕΠΟ και της υπ΄αριθμ. 178/14-4-2011 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 28-4-2011 και ώρα 12.00 προς απολογία σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην παραπάνω κλήση (7239/24-2-2011)».
Keywords
Τυχαία Θέματα