Αποχαιρέτησε ο Επστάιν

Ο Ντένις Επστάιν βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση της Κέρκυρας και αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ, αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό.
Μια προπόνηση περιελάμβανε σήμερα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας. Μοναδικός απών ήταν ο Φλαβίνιο, ο οποίος πήρε περισσότερες μέρες άδεια από τους υπόλοιπους παίκτες. Σε αυτή, πάντως, το παρών έδωσε ο Ντένις Επστάιν.
Ο δανεισμός του Γερμανού ολοκληρώθηκε από τον Ολυμπιακό και περίμενε στα αποδυτήρια μέχρι να τελειώσει η προπόνηση. Μόλις έγινε αυτό αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του, καθώς και το τεχνικό τιμ, αφού έπρεπε να επιστρέψει στον Πειραιά.

Ανανεώνουν τέσσερις στην Κέρκυρα

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό ότι αρκετά συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Τέσσερα από αυτά πιθανότατα θα ανανεωθούν. Πρόκειται για των Βενέτη, Μαϊστόροβιτς, Στολτίδη και Μακρή, οι οποίοι είχαν μεγάλη συμβολή στην προσπάθεια του συλλόγου να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ. Άλλωστε, υπάρχει επιθυμία απ’ όλες τις πλευρές για ανανέωση της συνεργασίας με τους τέσσερις προαναφερθέντες.

Σε αιματολογικές εξετάσεις οι παίκτες

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες της Κέρκυρας θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις τις επόμενες μέρες, έπειτα από εντολή του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός είτε μείνει είτε φύγει θέλει να παραδώσει πλήρες ιατρικό δελτίο στη διοίκηση και γι’ αυτό προέβη στην απόφαση αυτή.
Keywords
Τυχαία Θέματα