«Σβήνει» ο Αστέρας!

11:32 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος και η κατάσταση φαίνεται πως ξεκαθαρίζει στην ουρά. Οπως αναλύει το gazzetta.gr, o Αστέρας Τρίπολης μετά το χαρακίρι κόντρα στον Άρη, έγινε πλέον το μεγάλο φαβορί για να γίνει η τρίτη ομάδα (Πανσερραϊκός, Λάρισα οι άλλες δύο) που θα υποβιβαστεί.Ένα βήμα από τη Football League ο Αστέρας!

Κόντρα στον Άρη
ο Αστέρας Τρίπολης έπαιζε όλη την κατηγορία, αλλά οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη δεν φάνηκαν συνεπείς στο ραντεβού τους και γνώρισαν την ήττα παραμένοντας στους 28 βαθμούς και δεν εκμεταλλεύτηκαν τις γκέλες του Ατρόμητου και της Κέρκυρας. Οι Αρκάδες πλέον έγιναν το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στη Football League, αφού και το πρόγραμμα δεν τον ευνοεί. Ακολουθεί το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, για να κλείσει το πρόγραμμα με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο που θα είναι αδιάφορος, αν και την τελευταία αγωνιστική ίσως να έχει κριθεί ο υποβιβασμός.

Ανώδυνες γκέλες για Κέρκυρα και Ατρόμητο

Οι δύο ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα μαζί με τον Αστέρα είναι η Κέρκυρα και ο Ατρόμητος. Οι δύο ομάδες έχουν πλεονέκτημα δύο βαθμών από την ομάδα της Τρίπολης κι έχουν το πάνω χέρι όσον αφορά τη σωτηρία. Οι Φαίακες έχουν την ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική να κλειδώσουν την παραμονή τους απέναντι στον αδιάφορο Εργοτέλη, αφού την τελευταία αγωνιστική τα πράγματα θα είναι δύσκολα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον Ατρόμητο, συνεχίζει και παίζει με τη φωτιά. Το ευχάριστο για τους Περιστεριώτες είναι ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια τα δίνουν στο γήπεδό τους, οπότε μπορούν να εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Και αν τα πράγματα κόντρα στον πρωταθλητή πλέον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολα, απέναντι στην αδιάφορη Καβάλα η ομάδα των δυτικών προαστίων μπορεί να πάρει το τρίποντο που τόσο πολύ θέλει.

Κερδισμένος ο Πανιώνιος, δύσκολα θα κινδυνέψει ο «Ήρα»

Όσον αφορά τους κερδισμένους της αγωνιστικής, ο Πανιώνιος πέρασε από την Κέρκυρα και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή, αφού θέλει μαθηματικά έναν βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια (εντός Πανσερραϊκό, εκτός Αστέρα Τρίπολης).

Τέλος, ο Ηρακλής με 33 βαθμούς μπορεί να αισθάνεται μια σχετική σιγουριά, αφού δύσκολα θα τον ξεπεράσουν σε συγκομιδή οι ομάδες που είναι από κάτω. Πάντως, ο Γηραιός έχει εξαιρετικό δύσκολο πρόγραμμα, αφού αντιμετωπίζει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η βαθμολογία σε 28 αγώνες

10. Πανιώνιος   34
11. Ηρακλής   33
12. Ατρόμητος  30
13. Κέρκυρα   30
14. Αστέρας Τρίπολης   28
15. Λάρισα   25
16. Πανσερραϊκός   23

29η αγωνιστική

Καβάλα - Ξάνθη
Ατρόμητος - Ολυμπιακός
Άρης - Ολυμπιακός Βόλου
Λάρισα - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
Ηρακλής - ΠΑΟΚ
Πανιώνιος - Πανσερραϊκός
Κέρκυρα - Εργοτέλης

30ή αγωνιστική

Ατρόμητος - Καβάλα
Ξάνθη - Άρης
Ολυμπιακός - Λάρισα
ΑΕΚ - Ηρακλής
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος
ΠΑΟΚ - Κέρκυρ
Keywords
Τυχαία Θέματα