Κερδίζει και… προσεύχεται!

10:52 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η νίκη επί του Αστέρα φέρνει πιο κοντά το εισιτήριο των πλέι οφ για τον Άρη ο οποίος θα πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και να ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική. Το gazzetta.gr παρουσιάζει.Το αποτέλεσμα στο χθεσινό ματς- «τελικό» του Άρη στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα ήταν επιτυχημένο και αποδεκτό για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Οι Θεσσαλονικείς πήραν τη νίκη με ανατροπή (σ.σ 2-1) απέναντι στους Αρκάδες,
και πλέον ο στόχος των πλέι οφ έρχεται πιο κοντά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.Πλέον έχουν απομείνει δύο αγωνιστικές και στις 17 Απριλίου οι «Κίτρινοι» θα γνωρίζουν με ακρίβεια το μέλλον τους. Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Το πρώτο είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ και συνάμα η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου και το δεύτερο και απευκταίο είναι η κατάστρωση των σχεδίων για την νέα χρονιά.Στο χέρι του αλλά…Οι Θεσσαλονικείς στρέφουν το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά και μόνο στα δύο επερχόμενα ματς που έχουν μπροστά τους μέχρι το φινάλε της Σούπερ Λίγκας. Το κορυφαίο-μέχρι το επόμενο- παιχνίδι για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη είναι αυτό της επερχόμενης Κυριακής εντός έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου το οποίο θα κρίνει κατά πολλοίς το μέλλον της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.Μία προσεκτική ματιά στην βαθμολογία της Λίγκας θα καταδείξει δύο στοιχεία για τον Άρη. Οι «Κίτρινοι» βρίσκονται στην 6η θέση με συγκομιδή 39 βαθμών. Είναι μπροστά έναν βαθμό από την Καβάλα η οποία την επόμενη αγωνιστική παίζει στην έδρα της με την Ξάνθη και τρεις από τον Εργοτέλη ο οποίος ουσιαστικά δεν έχει καμία μαθηματική ελπίδα για τα πλέι οφ.«Μάχη» με ΠΑΟΚ και ΒόλοΑπό εκεί και πέρα, μπροστά του ο Άρης έχει τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου. Έκαστος από τους δύο έχει 44 βαθμούς. Όπερ μεθερμηνευόμενων αμφότεροι βρίσκονται στο συν 5 από τον Άρη. Ο Άρης θα έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά του από τον Βόλο αν τον νικήσει την επόμενη αγωνιστική στο «Κλ. Βικελίδης» στους δύο πόντους.Αν αυτό το ενδεχόμενο λάβει χώρα τότε ο Άρης θα είναι με τον… Παναθηναϊκό στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής και θα θέλει οι «Πράσινοι» να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τους Θεσσαλούς για να καπαρώσουν αυτοί το ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ.Εφόσον ο Άρης με λίγα λόγια νικήσει την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη και νικήσει αντίστοιχα και την Ξάνθη στα «Πηγάδια» τότε με γκέλα του Βόλου παίρνει αυτός το εισιτήριο για τα πλέι οφ.Σε νίκη του Βόλου η ισοπαλία στο «Βικελίδης» την Κυριακή ο Άρης δεν μπορεί να προσπεράσει με τίποτα τον αντίπαλο του και το ενδιαφέρον στρέφεται στον αιώνιο αντίπαλο ΠΑΟΚ και στα αποτελέσματα του «Δικεφάλου» ο οποίος αντιμετωπίζει στο τοπικό ντέρμπι τον Ηρακλή εκτός έδρας και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα την Κέρκυρα.

Εν κατακλείδι, το εισιτήριο για τους Θεσσαλονικείς είναι τόσο κοντά όσο και συνάμα μακριά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης!
Keywords
Τυχαία Θέματα