Στο γήπεδο Scudetto, στο ταμείο όμως...

Μπορεί αγωνιστικά η Μίλαν να είναι η καλύτερη ιταλική ομάδα φέτος αλλά οικονομικά υπάρχουν προβλήματα καθώς ο Αντριάνο Γκαλιάνι ανακοίνωσε απώλειες 69,7 εκατ. ευρώ!Το διοικητικό συμβούλιο των Ροσονέρι συνεδρίασε για να αποφασίσει για διάφορα θέματα και στη συνέχεια ο Γκαλιάνι σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου είπε τα... άσχημα μαντάτα, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά.

«Το 2009 οι απώλειες μας ήταν στα 9,8 εκατ. ευρώ αλλά για το 2010 έχουν πάει στα 69,7 εκατ. ευρώ. Μιλάω για το έτος ημερολογιακά και όχι για τη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο ότι η Μίλαν είναι υποχρεωμένη να μειώσει το
κόστος και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει μείωση και στο ύψος των συμβολαίων, αλλά ξεκαθαρίζω ότι δε θα πουλήσουμε κανένα αστέρι μας. Δεν υπάρχει ανάγκη να γίνει κάτι τέτοιο. Η αλλαγή σε ό,τι αφορά τον καταμερισμό των χρημάτων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα δεν είναι καλή για εμάς και συμφωνούμε με τη Γιουβέντους σε αυτό, καθώς θα πρέπει η κάθε ομάδα να παίρνει χρήματα ανάλογα με τον αριθμό των οπαδών της. Οπως και να έχει, πιστεύω ότι θα τη βρούμε τη λύση και σε αυτό θα πρέπει φυσικά να βοηθήσουν και οι ποδοσφαιριστές, δείχνοντας κατανόηση σε κάποια πράγματα», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της Μίλαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα