Όχι άλλες δικαιολογίες κατά Σούμποτιτς

Ο Άρης κατάφερε να μπει στην τετράδα και στα playoffs θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον κακό δαίμονά του, το Μαρούσι. Ο Λευτέρης Σούμποτις τόνισε πως πια δε θα υπάρχουν δικαιολογίες και ζήτησε από τον κόσμο να στηρήξει την ομάδα.Ο προπονητής των «κιτρίνων» μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Μ' Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» για...

...το στόχο της ομάδος: «Από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα στόχος μας ήταν να μπούμε στην τετράδα και αν μπορούσαμε να πάρουμε και την τρίτη
θέση. Δυστυχώς κάποια αποτελέσματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμ. Θα προσπαθήσουμε, όμως, στα playoffs να πάρουμε μία θέση που θα μας οδηγήσει στην Ευρωλίγκα».

... τον ερχομό του στην ομάδα: «Είναι η τρίτη φορά στην καριέρα μου που πηγαίνω σε μία ομάδα στη μέση της χρονιάς. Αυτό είναι δύσκολο διότι δεν έχεις κάνει προετοιμασία με την ομάδα και θες χρόνο για να τη μάθεις. Όταν ήρθα στην ομάδα, δεν είχαμε τα περιθώρια να δουλέψουμε λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων που υπήρχαν. Αλλά στη διάρκεια των δύο μηνών που είμαι εδώ οι παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά σε αυτό που θέλω να περάσω. Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες, ειδικά στα playoffs. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να σχολιάσω τον προηγούμενο προπονητή. Έκανε τη δουλειά του, όπως ήθελε. Σίγουρα στόχος του ήταν το καλύτερο για την ομάδα και για αυτόν. Το στυλ του ταίριαζε με τους παίκτες που είχε επιλέξει, κυρίως τους ξένους. Σε μένα δύσκολα θα είχαν προσαρμοστεί αυτοί οι παίκτες. Αυτό δεν σημαινει τίποτα.

...την αποχώρηση του Τζον Τόμας: «Λυπάμαι γι' αυτό το γεγονός. Ήταν πολύ καλός παίκτης και καλός χαρακτήρας. Όπως μου είπε και μετά, δεν ήξερε τι τον έπιασε. Μετά από κάποια παράπονα που του έκανα μπροστά σε όλους μετά από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αντέδρασε αντιεπαγγελματικά. Εγώ ως προπονητής δεν τα δέχομαι αυτά, αλλά ούτε και μία ομάδα όπως ο Άρης».

...τις προσθήκες που αναμένονται να γίνουν: «Ο χρόνος μάς πιέζει μέχρι τη επόμενη Τετάρτη που τελειώνει και η διορία. Πρέπει να κλείσουμε τους παίκτες όσο πιο γρήγορα γίνεται .Θα φέρουμε αυτούς οι οποίοι θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Μετά από αυτές τις προσθήκες, ο Άρης θα γίνει πολύ καλύτερη ομάδα».

...τα «νεκρά» διαστήματα που παρουσιάζει η ομάδα στο παιχνίδι της: «Είναι ένα σημείο που με ενοχλεί από τότε που ήρθα στην ομάδα. Σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού χάνουμε τη συγκέντρωσή μας, ειδικά όταν είμαστε μπροστά στο σκορ. Αυτό δεν συγχωρείται από τον αντίπαλο. Είναι κάποιες κακές συνήθειες που πρέπει να αποβάλουμε γιατί στα playoffs τα λάθη δεν συγχωρούνται. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά σε κάθε αγώνα».

...το Μαρούσι, αντίπαλο στην πρώτη φάση των playoffs: «Πρέπει να πούμε πολλά "μπράβο" στο Μαρούσι, γιατί, αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες, έφτασε ως εδώ. Είναι πολύ επικίνδυνο να παίζεις με μία ομάδα χωρίς μεγάλες απαιτήσεις και στόχους. Εξαρτάται καθαρά από εμάς».

...τη λειτουργία της ομάδoς: «Ο Άρης είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Οι άνθρωποι που είναι γύρω από το αγωνιστικό τμήμα είναι επαγ
Keywords
Τυχαία Θέματα