Στις 13/4 η συνέντευξη του Ερασιτέχνη

Στις 13 Απριλίου και όχι στις 12 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, εν όψει της συναυλίας με την Άννα Βίσση για την ενίσχυση του συλλόγου.Το ραντεβού με τους δημοσιογράφους ορίστηκε για το μεσημέρι της Τετάρτης (13/4) στις 15:00 στο Zafolia Hotel (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 87-89). Παρούσα θα είναι και η Άννα Βίσση, η οποία θα είναι η πρωταγωνίστρια της προσπάθειας που γίνεται
από τους «πράσινους» στη μεγάλη συναυλία της 15ης Απριλίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Μαζί της θα είναι ακόμη ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη.

Η συναυλία θα στηριχθεί επίσης και με την παρουσία πολλών παικτών του ΠΑΟ. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 κι η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00. Μέγας χορηγός της συναυλίας είναι η HTC, η οποία διευρύνει συνεχώς τα όρια της καινοτομίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, η συναυλία αυτή στηρίζει την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS, “Ενημέρωση, Προφύλαξη Εξέταση, Το δικό μας μότο Ζωής”, που συνδιοργανώνεται από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ.
Keywords
Τυχαία Θέματα