Στην Ισπανία ο Γκιώνης

18:29 7/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Τους βαθμούς που θα του δώσουν τη δυνατότητα να ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη θα κυνηγήσει στην Ισπανία ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο οποίος θα λάβει μέρος στο Προ Τουρ στην Αλμέρια.Ο Έλληνας πρωταθλητής θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος των γαλανόλευκων χρωμάτων στη διοργάνωση της ισπανικής πόλης, που είναι η τελευταία της σειράς Προ Τουρ πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μαΐου και θα λάβουν μέρος 250 περίπου αθλητές από 48 χώρες του κόσμου.

Στην κατάταξη των ανδρών για το μήνα Απρίλιο, ο Παναγιώτης
Γκιώνης «έπεσε» στην 54η από την 47η θέση, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται απαραιτήτως βαθμούς, καθώς οι 28 θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στους Αγώνες του Λονδίνου στο ολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης το 2012.

Θεωρητικά έχει πολλές πιθανότητες να φτάσει στη διάκριση, μια και θα αρχίσει τις προσπάθειές του ως Νο14 του ταμπλό. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τον γύρο των «16», που είναι ο αρχικός του στόχος, δεν πρόκειται να συναντήσει κάποιο από τα πρώτα φαβορί.

Μεταξύ των αθλητών που θα μετάσχουν στο Προ Τουρ της Αλμερίας είναι ο Λευκορώσος Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ και οι Κορεάτες Γιου Σε Χιουκ, Ρίου Σέουνγκ Μιν, Ο Σανγκ Ουν.

Οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό αρχίζουν τη Παρασκευή (8/4) και ο πρωταθλητής μας θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο μετά τη ολοκλήρωση των προκριματικών φάσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα