«Σούμι»: «Στόχος η τέταρτη θέση»

Ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν κατάφερε να περάσει στην τρίτη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών της Κίνας και αποκάλυψε πως στόχος της Mercedes ήταν η τέταρτη θέση, την οποία κατέκτησε ο Νίκο Ρόζμπεργκ.
Την τέταρτη θέση είχαν ως στόχο στη Mercedes GP για τις κατατακτήριες της Κίνας, κάτι που αποκάλυψε ο Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Γερμανός γι’ άλλη μια φορά δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, καθώς κατετάγη στη 14η θέση και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε.

«Ήταν κρίμα
για εμένα, καθώς αυτήν την εβδομάδα έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης. Ο Νίκο απέδειξε πόσο δυνατοί είμαστε με την τέταρτη θέση, η οποία ήταν και ο σκοπός μας. Μόλις ανακάλυψα ότι η αεροτομή μου δεν δούλευε καλά, φρέναρα. Ελπίζω αύριο να έχουμε καλή εκκίνηση, να έχουμε καλό ρυθμό και να ανέβω μερικές θέσεις», δήλωσε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Από την πλευρά του, ο Νόρμπερτ Χογκ επεσήμανε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν του επέτρεψε να προκριθεί στο τρίτο σκέλος. «Ο χρόνος του ήταν καλός για να περάσει στον τελικό. Δυστυχώς, στη τελευταία στροφή είχε ένα πρόβλημα με την αεροτομή του, που πρέπει να ερευνήσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα