Νικολάκης: Είναι μια μεγάλη δικαίωση για μένα και για αυτά τα κορίτσια που τόσο πολύ έχουν αμφισβητηθεί από όλους

Πανευτυχής και εμφανώς ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Νικολάκης αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, από τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μίλησε για δικαίωση τόσο του ίδιου, όσο και των παικτριών του, που αμφισβητήθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς, κάτι που υποστήριξε και η Εύα Χαντάβα. Αναλυτικά ο Γιάννης Νικολάκης τόνισε: "Είναι μια μεγάλη δικαίωση για μένα και για
αυτά τα κορίτσια που τόσο πολύ έχουν αμφισβητηθεί από όλους. Το άξιζαν και με το παραπάνω και το έδειξαν μέσα στη χρονιά. Παίξαμε με ένα δυνατό αντίπαλο.Αφιερώνω αυτόν τον τίτλο στη γυναίκα μου που με βοήθησε πολύ και στον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, Γιάννη Συγγελίδη, που ξέρει πόσο δύσκολα ήταν κατά την περσινή χρονιά. Εύχομαι αυτό το Κύπελλο να είναι ο δρόμος για να προχωρήσει και άλλο το γυναικείο τμήμα"."Αξίζαμε να το πάρουμε"
Με τη σειρά της η MVP του παιχνιδιού, Εύα Χαντάβα, δήλωσε δακρυσμένη: "Αξίζαμε να το πάρουμε. Είναι μια δικαίωση γιατί τύχαμε μεγάλης αμφισβήτησης φέτος. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και πήραμε μια μεγάλη νίκη και το Κύπελλο. Πλέον οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Μακάρι να έρθουν και άλλες τέτοιες μεγάλες νίκες και τίτλοι".
Keywords
Τυχαία Θέματα