«Ρε, τα μοίρασαν οι τρεις τους...»

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει τον... κουβά του ΠΑΟΚ, τα play off που προκαλούν γέλια και τους Έλληνες προπονητές που δεν έκαναν απολύτως τίποτα! • Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε, αυτό έχω να πω! Ξεκινάς ρε ΠΑΟΚ δυνατά με 6 βαθμούς και άλλους 3 που έχεις σίγουρους στο τέλος απ’ τον Βόλο- έλα ρε, ποια αντίσταση να κάνει εκεί ο Βόλος,
σίγουρος άσος ήτανε το ματς αφού τον βόλευε η ήττα- έχεις λοιπόν 9 βαθμούς στην τσέπη και καταφέρνεις να βγάλεις πρώτο τον προβληματικό Παναθηναϊκό.  Κάνεις στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ τα τρελά σου, τα μαγειρέματα, τη σαλάτα του αιώνος, χάνεις εύκολα, μετά έρχεσαι με τον Παναθηναϊκό εδώ και χάνεις πάλι με κάτω τα χέρια. Με προπονητή τον πρώην βοηθό του Κωστένογλου στον Αστέρα Τρίπολης…

• Ένας Σισέ τον έσωσε πάλι τον Παναθηναϊκό. Αυτός καθάρισε ξανά. Και βγήκε ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ δικαιότατα. Τα μοίρασαν οι 3 μεγάλες ομάδες και ο ΠΑΟΚ πήγε στον κουβά! Και στο πρωτάθλημα απέτυχε και στο Κύπελλο ενώ απέκλεισε τον Ολυμπιακό, τον πέταξε έξω η ΑΕΚ. Πλήρως αποτυχημένη η χρονιά.  

• Ο Ολυμπιακός πήρε δικαιότατα το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ πήρε δικαιότατα το Κύπελλο ύστερα από 9 χρόνια που είχε να πάρει τίτλο- και ενώ είχε τόσα προβλήματα η ΑΕΚ- ο Παναθηναϊκός βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

• Και αποδείχθηκε ξανά ότι 3 ξένοι προπονητές κάτι έκαναν! Σε αντίθεση με τους Έλληνες που δεν έκαναν τίποτα. Από Αλέφαντο θα ακούτε τις αλήθειες και δεν κωλώνω. Οι 3 ξένοι προπονητές έκαναν κάτι χειροπιαστό, οι Έλληνες δεν έκαναν τίποτα. Δυστυχώς έτσι είναι.

Διαβάστε όλη την άποψη του πολύπειρου κόουτς μόνο στο katimagiko.gr!

 
Keywords
Τυχαία Θέματα