«Ψήνουν» τράμπα Λεονάρντο – Κάλβο

06:40 1/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Την ανταλλαγή του Λεονάρντο της ΑΕΚ με τον Τόνι Κάλβο του Άρη, που δεν προχώρησε το καλοκαίρι, επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τώρα οι δυο ομάδες που για διαφορετικούς λόγους δεν πιστεύουν πλέον τους παίκτες που έχουν.  Το χειμώνα η ανταλλαγή του Λεονάρντο με τον Κάλβο με τους δυο παίκτες να αλλάζουν ομάδες για 6 μήνες «κόλλησε» στην απροθυμία του βραζιλιάνου να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη.
Το θέμα ωστόσο, σύμφωνα με την Κιτρινόμαυρη Ώρα, έχει επανέλθει στο προσκήνιο. Ο Τόνι Κάλβο επιστρέφει στον Άρη από τον δανεισμό του στην Πάρμα και οι Θεσσαλονικείς δεν επιθυμούν να τον κρατήσουν, ενώ και ο ίδιος δεν δείχνει να «τρελαίνεται» στην ιδέα να ξαναπαίξει στον Άρη. Ο Σάκης Τσιώλης από την άλλη έχει μεγάλη εκτίμηση στον Λεονάρντο και θεωρεί ότι θα καταφέρει να προσφέρει πολλά περισσότερα από τον ισπανό. Διαφορετική αντίληψη έχει ο Χιμένεθ, που κρίνει ότι ο Λεονάρντο δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ και ότι μπορεί να κάνει τον Κάλβο να δείξει όλα εκείνα τα στοιχεία που έδειξε στην αρχή της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα.
Έτσι λοιπόν οι δυο ομάδες θα επιδιώξουν να φτάσουν σε μια φόρμουλα που θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή των δυο παικτών.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα