Fifa 12: Νέες πληροφορίες

04:00 1/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Νέες πληροφορίες για το gameplay και screenshots. Η EA Sports ανακοίνωσε 12 νέα screenshots για το Fifa 12 τα οποία μπορείτε να δείτε στο παρόν άρθρο. Διακρίνονται μονομαχίες Arsenal-Chelsea και Barcelona-Real Madrid. Βέβαια πρόκειται για artwork αλλά ένα εξ αυτών μας δίνει μια πρώτη ιδέα του πως θα είναι το βασικό μενού.

Νέα
χαρακτηριστικά
Στο Fifa 12 υπάρχουν ορισμένοι βασικοί τομείς βελτίωσης του gameplay. Το Pro Player Intelligence για παράδειγμα θα φροντίζει ώστε να υπάρχουν πιο ρεαλιστικές κινήσεις των παικτών στο γήπεδο και να μην παρατηρείται ακηνισία. Για παράδειγμα θα υπάρχουν έντονες κινήσεις συμπαικτών όταν πιέζεστε, ενώ τα ψηλά σέντερ-φορ κάνουν πιο συχνές κινήσεις μέσα στην περιοχή για σέντρα, τα γρήγορα σέντερ-φορ ψάχνουν την κάθετη μπαλιά κ.ο.κ.. Αντίστοιχα, το Player vision αλλάζει, καθώς οι ικανότεροι μέσοι θα μπορούν να δώσουν μακρινές πάσες σε κενό χώρο με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Στις ντρίπλες, με το Precision Dribbling υπάρχει μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις των παικτών, ώστε να μπορείτε να περάσετε την μπάλα ακόμα και ανάμεσα σε λίγα εκατοστά περιθώριο. Αμυντικά υπάρχει διαφορά στα μαρκαρίσματα, καθώς με το κουμπί της πίεσης θα μαρκάρετε τον αντίπαλό σας αλλά η CPU θα σας περιμένει να κάνετε κίνηση κλεψίματος της μπάλας την κατάλληλη στιγμή. Αν θέλετε να κόψετε τον αντίπαλο με τάκλιν τότε θα πρέπει να το κάνετε πραγματικά την κατάλληλη στιγμή ώστε να πάρετε μπάλα και όχι πόδια.

Στο θέμα των γραφικών, ο φωτισμός των 3D models παραμένει ίδιος αλλά στα animations έχουμε διαφορές καθώς όταν συγκρούονται οι παίκτες, ο παράγοντας σημείο σύγκρουσης, φόρα και βέβαια σωματότυπος, έχει ιδιαίτερο ρόλο για το αν θα πέσουν στο χορτάρι ή θα σκοντάψουν.

FIFA 12 3D: Νέα στοιχεία
Το Fifa 12 στο 3DS ανακοινώθηκε ότι θα υποστηρίζει το SpotPass, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να κατεβάσετε update για το παιχνίδι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν θα υπάρχει ωστόσο η επιλογή StreetPass για να παίζετε online ή να αλληλεπιδράτε με άλλους κατόχους 3DS στο βαθμό που γνωρίζουμε από άλλα games. Ωστόσο, η EA ετοιμάζει εκπλήξεις καθώς θα εισάγει ένα μοναδικό μοντέλο χειρισμού που θα επιτρέπει μέχρι και σουτ μέσω της οθόνης αφής.
Keywords
Τυχαία Θέματα