Πρόβλημα με Πουλίδο, Καρέρα

Πρόβλημα προέκυψε στον Αστέρα με τους Ρούμπεν Πουλίδο και Σεμπάστιαν Καρέρα, καθώς αποχώρησαν από τη σημερινή προπόνηση των Αρκάδων. Αμφότεροι ένιωσαν ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Επέστρεψε και ο Κώστας Φορτούνης.
Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη. Αυτό έγινε με μια προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο. Επίσης, είχε δυσάρεστα νέα για τον Παύλο Δερμιτζάκη, καθώς οι Ρούμπεν Πουλίδο και Σεμπάστιαν Καρέρα αποχώρησαν
με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Γι’ αυτό αποφασίστηκε από το ιατρικό τιμ να ακολουθήσουν συντηρητική αγωγή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να μη χάσουν αρκετές προπονήσεις. Ωστόσο ο πρώτος συγκεντρώνει πιθανότητες να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους», όχι όμως και ο δεύτερος, αφού οι ενοχλήσεις του είναι πιο έντονες.

Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων. Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής και ενημέρωσε τους φιλάθλους τους για τα σημεία διάθεσης αυτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας

Εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της 28ης Αγωνιστικής
με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, θα προπωλούνται από
το εκδοτήριο της Πλατείας Πετρινού 11.00 π.μ. - 6.00 μ.μ. από την Πέμπτη 31/3/2011 έως και την Κυριακή 3/4/2011.

Την ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 1.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ.

Και σε αυτό τον αγώνα η είσοδος για τους μαθητές όλων των σχολείων του Ν. Αρκαδίας θα είναι δωρεάν από τις θύρες 1 & 2 του γηπέδου.

Τα εισιτήρια σε όλες τις θύρες κοστίζουν 20€. Στη Θύρα 2 Τμήμα Α εκδίδονται και φοιτητικά/στρατιωτικά εισιτήρια με αξία 10€.

Για φοιτητικά/στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.

Ώρα έναρξης αγώνα: 7.00 μ.μ. – Κυριακή 3 Απριλίου 2011
Ώρα ανοίγματος Θυρών: 5.00 μ.μ.
Keywords
Τυχαία Θέματα