Κορωνιός: «Νίκη πάση θυσία»

Κομβικής σημασίας είναι για την ΑΕΚ η αυριανή της αναμέτρηση με το Μαρούσι (16/4, 17:00) με τη νίκη α αποτελεί «μονόδρομο» για εκείνη ώστε να παραμείνει «ζωντανή» στη «μάχη» της παραμονής στην κατηγορία…«Αναντίρρητα, δεν έχουμε το δικαίωμα να στεναχωριόμαστε, να τα “βάψουμε μαύρα” για την απώλεια της νίκης εναντίον του Άρη. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας στον υπολειπόμενο χρόνο. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε άμεσα τις δυσλειτουργίες στο παιχνίδι μας, ώστε να τις βελτιώνουμε ή και
να τις εξαλείφουμε ακόμα.

Η ήττα με τον Άρη μπορεί να μας στέρησε έναν βαθμό που θα συντελούσε καθοριστικά στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, εν τούτοις, κερδίσαμε κάποια άλλα πράγματα. Παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί στο Αλεξάνδρειο και διεκδικήσαμε μέχρι τέλους τη νίκη», δήλωσε ο Άγγελος Κορωνιός και κατέληξε: «Την ίδια εμφάνιση πρέπει να πραγματοποιήσουμε και εναντίον του Αμαρουσίου, της ομάδας – έκπληξης του πρωταθλήματος, με τη μόνη διαφορά ότι χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη».

To ευχάριστο για τον 42χρονο τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς στην σημερινή προπόνηση συμμετέχουν κανονικά οι Περικλής Δορκοφίκης (ταλαιπωρούταν από διάστρεμμα) και Φλίντερ Μπόιντ (αντιμετώπιζε πρόβλημα στην ποδοκνημική).Από μέρους του ο Μάκης Νικολαϊδης σημείωσε: «Τα περιθώρια έχουν στενέψει για εμάς, γι΄ αυτό και η νίκη είναι η μοναδική διέξοδος για την υλοποίηση του στόχου».Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας Εξάλλου, το πρωί έγινε στο κλειστό του Αγίου Θωμά σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, παρουσία του προέδρου του Αμαρουσίου, Βασίλη Κωνσταντίνου, του μάνατζερ της ΑΕΚ, Δημήτρη Καρβέλα, του εκπροσώπου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Κονδύλη καθώς και του αστυνομικού διευθυντή της περιοχής. Οι φίλοι της «Ένωσης» αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο κλειστό του Αγίου Θωμά προμηθευόμενοι τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα