Περιζήτητος ο Σισέ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τζιμπρίλ Σισέ στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων. Αυτή τη φορά ο Ιταλός μάνατζερ Βιντσέντζο Μοράμπιτο με δηλώσεις του έκανε λόγο για ενδιαφέρον των Βιγιαρεάλ και Άστον Βίλα. «Τον ξέρω καλά. Είναι ένας πολύ άτυχος παίκτης. Θα μπορούσε να έχει μία σπουδαία καριέρα, αλλά πέρασε δύο σοβαρούς τραυματισμούς, που θα μπορούσαν να είχαν σταματήσει την καριέρα καθενός άλλου αθλητή. Όμως εκείνος έδειξε δύναμη θέλησης και επέστρεψε. Αγωνίστηκε στη Γαλλία και την Αγγλία με τη Λίβερπουλ,
ενώ στην Ελλάδα έχει πολύ υψηλό μέσο όρο τερμάτων, σκοράροντας περίπου μία φορά σε κάθε δύο ματς.

Μπορώ να πω τα καλύτερα λόγια για αυτόν τόσο σαν αθλητή, γιατί έχει αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς, όσο και σαν άνθρωπο γιατί είναι σοβαρός και επαγγελματίας. Η Λάτσιο θα ήθελε σίγουρα έναν παίκτη σαν τον Σισέ. Είναι πραγματικός ηγέτης», δήλωσε αρχικά.

Παρόλα αυτά ο Μοράμπιτο εξέφρασε την επιθυμία του να τον δει με τη φανέλα της Λάτσιο: «Ελπίζω να έρθει στη Λάτσιο. Με τον Μάξι Λόπεζ δεν μπορεί να λυθεί το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας. Στην καριέρα του στην Κατάνια έχει 4,5 γκολ ανά σεζόν. Πιστεύω πως ένας καλός επιθετικός πρέπει να σκοράρει ένα γκολ ανά δύο ματς, διαφορετικά θα είναι στα επίπεδα του Φλοκάρι και τίποτα περισσότερο. Δεν ξέρω αν έχουν γίνει επαφές με τη Λάτσιο.

Θα πρέπει να ρωτήσετε τον μάνατζέρ του. Όμως πιστεύω πως φέτος θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ήδη προτάσεις από τη Βιγιαρεάλ και την Άστον Βίλα. Μακάρι να ερχόταν στη Λάτσιο. Θα ταίριαζε πολύ καλά στην ομάδα. Κάποιοι λένε πως είναι πολύ μεγάλος, αλλά χρειαζόμαστε κάποιους έμπειρους παίκτες. Το ίδιο έλεγαν πέρυσι για τον Αντρέ Ντίας και είδαμε πως φέτος είχε καθοριστική συμβολή στην πορεία της ομάδας. Η Λάτσιο χρειάζεται παίκτες με πείρα».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα