Athenas Erotic Dream part II

Στο δευτερο μέρος του αφιερώματος στo Athens Erotic Dream, μερικοί από τους επαγγελματίες που θα συμμετέχουν, μιλάνε για τις παραστάσεις τους… Ειρήνη Ζήλου a.k. a Zirconia. H γνωστή σε όλους μας Athens Erotica, με φιλοξένησε στην πασίγνωστη BDSM Area από τις πρώτες της κιόλας εκθέσεις, προτού μετονομαστεί σε Erotic Dream.
Χτίζοντας χρόνια τώρα την εικόνα μου, αρχικά ως η πιο extreme, πολυπρόσωπη και πρωτότυπη στυλιστικά freestyle dancer και chameleon extraordinaire lifestyler της χώρας μας και, εν συνεχεία ως "The Grinding Party-Monster", στην έκθεση αυτή θα έχω την ευκαρία να δείξω μερικά από τα special effects - fantasy acts & shows μου σε ένα ευρύτερο και, ίσως πιο δύσκολο κοινό. Εφόσον δε μιλάμε πλέον για τoυς κλασικούς clubbers αλλά για το μέσο όρο  όλων των Ελλήνων, ας μην ξεχνάμε ότι τον χώρο του Ε.Κ.Ε.Π. επισκέπτονται τα τελευταία 4 χρόνια με αφορμή την έκθεση, άτομα κάθε ηλικίας και μάλιστα σε ώρες μεσημεριανές, απογευματινές αλλά και βραδινές (που ενδείκνυνται περισσότερο για clubbers).

Θα με ρωτήσουν εύλογα οι περισσότεροι "και γιατί στην BDSM Area κι όχι σε κάτι πιο γενικής φύσεως αφού δεν ασχολείσαι αποκλειστικά με το BDSM και τον φετιχισμό και επιδίδεσαι περισσότερο στο entertainment και το χορό;". Πολύ απλά, γιατί το όλο look μου είναι μετρημένο, κομμένο και ραμμένο για κάθε τύπο φετιχιστή, καθότι και η ίδια είμαι φετιχίστρια από παιδί. Η γνωστή σε όλους μας Fetish Goddess Eva είχε γράψει χαρακτηριστικά για μένα σε ένα πολυαγαπημένο μας φόρουμ (το www.greekfoot.gr): H Zirconia Starfighter είναι ένα από τα ελάχιστα για να μην πω και το μοναδικό αξιόλογο cyber  model της alternative Ελληνικής σκηνής και 100% θηλυκό! Είναι ένα αξιοζήλευτο και αξιέπαινο άτομο, τελειομανής με ότι καταπιάνεται, και πολύ συνεπής σαν επαγγελματίας. Αυτά και άλλα προσόντα της, την έχουν κάνει αγαπητή ακόμα και στους BDSM και φετιχιστικούς κύκλους, που έστω και αν δεν ανήκει σε αυτούς, δεχόμαστε την παρουσία της ευχάριστα!

Από σκηνικές μου παρουσίες θα απολαύσετε θεματικές freestyle dancing εμφανίσεις και, αν μας το επιτρέπει η σκηνή, ο χορός θα συμπληρώνεται κι από pole dancing. Aπό το Grinding Party-Monster show να περιμένετε μερικά shocking special effects με τη συνοδεία του γωνιακού μου τροχού, metalwear outfits, metal keyboard κ.ά. που, προτιμότερο είναι να τα δείτε από κοντά. Οι θεματικές στολές, τα role play costumes και οι πιο sexy υφές (από latex μέχρι πανοπλίες) θα δίνουν και θα παίρνουν. Σπίθες θα κατακλύσουν τη σκηνή με τη συνοδεία χορού και μουσικής από τους dj's μας (Miss Tati, Franky, George P.) σε 15λεπτα mini acts που θα παραπέμπουν στο μέλλον ή στη Vict(wh)orian Era ανάλογα πάντα με το look που θα παρουσιάζω με ή και χωρίς την παρτενέρ μου Alexia: Cyber, glamour, fetish, burlesque & more. Aφήστε τη μουσική να σας παρασύρει και, η εικόνα θα έρθει να συμπληρώσει αλλά και να ολοκληρώσει αυτό που ακούτε. After all, we live for music.

Godess Isabelle

Το όνομα μου είναι Goddess Isabelle. Είμαι
Keywords
Τυχαία Θέματα