Πειράγματα, γέλια και… πάσες! (video)

Χαμόγελα δύσκολα έβλεπε κανείς στα πρόσωπα των Βρετανών, αντίθετα οι Καταλανοί έδειχναν να το απολαμβάνουν! Πάσες, πάσες και… πάσες στο πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα, αλλά και πειράγματα. Αν κάτι ξέρει η Μπαρτσελόνα να κάνει τόσο καλά όσο καμία άλλη ομάδα στον κόσμο - εκτός του να μαγεύει- είναι να αλλάζει σωστές πάσες σε κοντινό, αλλά και μακρινό χώρο. Η τελευταία προπόνηση είχε όρεξη, χαμόγελα και αναρωτιόταν κανείς «Δεν υπάρχει πίεση…». Οι Καταλανοί απαντάνε πως υπάρχει πίεση, αλλά υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά και αυτοπεποίθηση. Κανείς τους δεν υποτιμά τη Γιουνάιτεντ,
όλοι σέβονται τον Άλεξ Φέργκιουσον, όμως η πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης είναι «όπλο» που έχει κάνει πιο σίγουρη τη Μπαρτσελόνα. Πολλά χαμόγελα, πειράγματα, με τα γέλια των Μέσι, Άλβες, Βαλντές να σπάνε το παγωμένο Γουέμπλεϊ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι αρκετά ήρεμος, δεν τον ενοχλούν τα δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία που καλύπτουν την προπόνηση, αλλά ούτε και οι φήμες που λένε πως αν κερδίσει φεύγει για Μιλάνο ή… Λονδίνο! Ο Ισπανός δεν αποκάλυψε τίποτα στην προπόνηση, το «κορόιδο» σε δυο γκρουπ, αλλά και σε ένα μεγάλο πήρε το μεγαλύτερο χρόνο του προγράμματος, ενώ τελείωσαν με σουτ στον Βαλντές έξω από την περιοχή. «Χαλαρώνουν, εξάλλου ξέρουν να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους στον αγωνιστικό χώρο» μας εξήγησαν οι Ισπανοί συνάδελφοι.

Με Πουγιόλ στα αριστερά!

Ο Μασκεράνο ήταν το αουτσάιντερ για την ενδεκάδα, ωστόσο λίγες ώρες πριν την σέντρα, ο Αργεντίνος είναι ο πιθανότερος να βρεθεί στο κέντρο της άμυνας, αφού δείχνει ικανός να «κλείσει» τον Ρούνεϊ. Κάτω από τα δοκάρια ο Βαλντές, στα δεξιά ο Άλβες, και στα αριστερά η έκπληξη με τον Πουγιόλ, ο οποίος και θα έχει το δύσκολο έργο να εμποδίσει τον Βαλέντσια, ενώ δίπλα στον Μασκεράνο θα παίξει ο Πικέ.

Την τριάδα της μεσαίας γραμμής αποτελούν οι… αναντικατάστατοι, με τους Μπούσκετς, Ινιέστα, Τσάβι. Μάλιστα, οι δυο τελευταίοι θα έχουν και έναν κρυφό ρόλο, να καλύπτουν όσο μπορούν τον Ρούνεϊ, ο οποίος θα παίζει λίγο πιο πίσω από τον Ερνάντες. Στην επίθεση, ο Πέδρο θα παίξει δεξιά, ενώ το τελευταίο ερωτηματικό είναι αν ο Μέσι παίξει πτέρυγα και ο Βίγια κορυφή ή το αντίστροφο. Το σίγουρο πάντως είναι οι δυο παίκτες θα αλλάξουν θέσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τετ α τετ και… πειράγματα!

Ερνάντες και Ρούνεϊ δεν είναι και το πιο εύκολο επιθετικό δίδυμο, με τον Πικέ να έχει ίσως τον πιο δύσκολο ρόλο του ματς, αφού εκτός των άλλων πρέπει να «προσέχει» και τον Μασκεράνο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε δεκάλεπτο τετ α τετ με τον διεθνή αμυντικό, δίνοντας αρκετές συμβουλές, αλλά και ψυχολογικές ντόπες!

Το κλίμα στην ομάδα εξαιρετικό και αυτό φάνηκε στο τέλος της προπόνησης, ο Πικέ είδε τον Μέσι που μιλούσε στους συμπατριώτες του και του πέταξε, όχι μια, αλλά δυο φορές την μπάλα. Τελικά πέτυχε τους δημοσιογράφους, με τον Μέσι όμως να απαντά και να… κυνηγά τον Πικέ με την μπάλα!
 
Keywords
Τυχαία Θέματα