«Glory Man United!»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η χαμένη του προηγούμενου τελικού με την Μπαρτσελόνα το 2009, όμως όπως πιστεύουν και οι εν Ελλάδι φίλοι της από το κλαμπ της ομάδας στην Αθήνα, αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά! Αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά! Μπορεί η Μπαρτσελόνα να είναι το φαβορί, όμως αυτή τη φορά η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε αγγλικό έδαφος και η Γιουνάιτεντ θα «χτυπήσει» στα ίσα τους... αχτύπητους Καταλανούς. Εμείς θα είμαστε εκεί. Στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ για να δούμε δύο από τις κορυφαίες ομάδες
όλων των εποχών να προσπαθούν για τη νίκη, προκειμένου να φτάσουν στο... Ιερό Δισκοπότηρο, το τρόπαιο του Champions League!

Πριν από δύο χρόνια η διαφορά στον αγωνιστικό χώρο ήταν εμφανής, όμως τώρα οι πιθανότητες είναι 50-50. Δεν φοβόμαστε όσο τότε τον Μέσι και δε θα επικεντρωθούμε σε αυτόν, αλλά στους υπόλοιπους γύρω του... Ινιέστα και Τσάβι είναι τα κλειδιά αυτής της Μπαρτσελόνα και είμαστε σίγουροι ότι ο Φέργκιουσον θα βρει τον τρόπο να τους σταματήσει. Θα πρέπει να διαχειριστούμε τη μεσαία γραμμή και να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ώστε να περιορίσουμε όσο γίνεται την κατοχή της Μπαρτσελόνα. Το μόνο που φοβόμαστε, δυστυχώς, είναι ο κύριος με τα μαύρα... Χωρίς να μειώνουμε σε καμία περίπτωση την αξία της αντιπάλου μας, αυτό έχει φανεί στα προηγούμενα παιχνίδια.

Δεν έχουμε κανένα παράπονο από την ομάδας μας είτε κερδίσει είτε χάσει. Εμείς θα είμαστε εκεί να την χειροκροτήσουμε και όσοι δεν έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε θα μαζευτούμε στο γνωστό μέρος στο Μοναστηράκι για να χαρούμε το παιχνίδι.

Ας κερδίσει ο καλύτερος! Glory Man United!

Man Utd Hellenic Supporters Club Αθήνας
Keywords
Τυχαία Θέματα