«Πάρε Φαν Γκάαλ και σου φέρνω Ζλάταν»!

Οι κινήσεις των ομάδων για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έχουν ήδη αρχίσει στο παρασκήνιο και οι Ιταλοί αναφέρουν πώς ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να καταλήξει στη... Γιουβέντους!Μπορεί ο Σουηδός άσος να έχει ακούσει πολλά από τους τιφόζι της Μεγάλης Κυρίας από το καλοκαίρι του 2006 κι έπειτα αλλά οι δηλώσεις στις οποίες προχώρησε φέτος για το Calciopoli βοήθησαν πάρα πολύ στο να αποκατασταθούν οι σχέσεις του με τον σύλλογο, ενώ και ο κόσμος στο ντέρμπι με τη Μίλαν στο Τορίνο πριν λίγο καιρό δεν ασχολήθηκε
ιδιαίτερα μαζί του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τώρα, υπάρχει ενδεχόμενο -έστω με ελάχιστες πιθανότητες αυτή τη στιγμή- το καλοκαίρι ο Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέψει στη Γιουβέντους, που ήταν και η ομάδα που τον καθιέρωσε ουσιαστικά στην ποδοσφαιρική σκηνή ως μεγάλο όνομα. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Αν η Γιούβε προσλάβει για προπονητή τον Λουίς Φαν Γκάαλ!

Μάνατζερ του Ζλάταν είναι ο Μίνο Ραϊόλα, γνωστός για το πώς καταφέρνει πάντα να φέρεις εις πέρας μια μεταγραφή που μοιάζει αδύνατη. Ο Ραϊόλα υπήρξε μάνατζερ και του Πάβελ Νέντβεντ, ο οποίος με τη σειρά του είναι πολύ καλός φίλος του Ιμπραΐμοβιτς από την εποχή που ήταν συμπαίκτες.

Σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, λοιπόν, ο Νέντβεντ έχει ψήσει τον Αντρέα Ανιέλι ότι θα πρέπει να ψάξει όσο μπορεί το θέμα Ιμπραΐμοβιτς ειδικά αν η Γιουβέντους βγει στο Champions League, καθώς από το καλοκαίρι θα υπάρχει το νέο γήπεδο και τα έσοδα θα είναι πολύ περισσότερα.

Η περίεργη συμπεριφορά του Ιμπραΐμοβιτς το τελευταίο διάστημα ενθαρρύνει αυτά τα σενάρια, καθώς πάντα οι πελάτες του Ραϊόλα δημιουργούν προβλήματα στις ομάδες τους πριν πάρουν μεταγραφή... Κι επειδή ο συγκεκριμένος μάνατζερ διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον Λουίς Φαν Γκάαλ, οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως έχει ήδη διαμηνύσει στον Νέντβεντ πως «αν ο Ανιέλι προσλάβει τον Φαν Γκάαλ τότε εγώ θα του φέρω τον Ιμπραΐμοβιτς και τον Βαν Ντερ Βιλ»!

Αν έχουν βάση όλα αυτά ή είναι απλά ένα από τα γνωστά ιταλικά σενάρια, θα φανεί τους προσεχείς μήνες...
Keywords
Τυχαία Θέματα