Μάριο Μπαλοτέλι Μετά Μην Αναρωτιέσαι.

Μην αναρωτιέσαι για τίποτα και άσε τα παράπονα. Μην αναρωτιέσαι γιατί δεν σε πάει κανείς, οπουδήποτε κι αν έχεις πάει, μην ρωτήσεις τον περιπτερά σου διατί δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά, μην τίποτα γενικώς ρε παιδί μου. Μόκο και πάνε κάτσε πιο ‘κει.Διατί αν το κάμεις, αν αρωτήσεις τα πως και τα γιατί, θα μπω σε αρεγιοπλάνο, θα έρθω στο Μάτζεστε, αν δεν σε έχουν ξαποστείλει μέχρις να έρθω και θα σου πω «να Μάριο, ΝΑ. ΕΔΩ ΣΕ ΕΧΩ». Και θα σου δείξω αυτήνα την φωτογραφία κόλαφο, αυτήνα την φωτογραφία ωδή στην γελοιότητα, που έχει ως κεντρικό
θέμα και έμπνευσή της, έσενανε. Εσένανε που ενώ κάμεις μια όχι και τόσο επιτυχημένη χρονιά σκας μύτη με αυτήνα την εμφάνιση, την γνωστή και ως ντεμί Βουρλιώτης με φούμο. Και καταλαβαίνεις ότι έτσι δεν θα πας μπροστά αγόρι μου.
Καταρχήν κατέβασε την κουκούλα, είσαι σε εσωτερικό χώρο και ούλοι οι λοιποί φουράνε κοστουμέτα. Νταξ, όχι όλοι, δύο, αλλά τέλος πάντων κατέβασε την κουκούλα εσύ ρε παιδί μου. Έπειτα. Τι χαμόγελο είναι τούτο; Πόσο χρονών λογίζεσαι; Τέτοιο χαμόγελο ηλιθίου έχω να δω από τότε που με πήγανε όταν ήμαντο δημοτικό σχολείο στο εργοστάσιο που φτιάνανε τις Σερενάτες, τότε που στάθηκα στην ουρά για να πάρω Σερενάτες πέντε φορές, πήρα και τις πέντε και δεν είχε μείνει καμία για τον Ιωσήφ τον Βουτσίνο, που έβανε τα κλάματα, σε φάση τι πράματα είναι αυτά κυρά δασκάλα, αυτός ο μπουχέσας έχει πάρει ένα κουβά κι εγώ δεν έχω δει ούτε περιτύλιγμα. Τότε ναι Μάριο, είχα κι εγώ αυτό το χαμόγελο. Ήμουν με το ζόρι σε διψήφια ηλικία και είχα στουμπωθεί στις σοκολάτες. Αλλά εσύ διατί χαμογελάς έτσι; Μήτε τσικουλάτα βλέπω να εξέχει απο τις τσέπες σου, μήτε σερενάτα, μήτε σοκοφρέτα. Έστω ένα κουλουράκι σμυρναίικο ρε παιδί μου, κάτι μικρό και φαγώσιμο. Θα μου πεις, εικοσιτόσο χρονώ μαντράχαλος θα εδικαιολογείτο να χαίρεσαι σαν σκύλο που του λένε «βόλτα, βόλτα», επειδή φούλαρες στην τσικουλάτα; Όχι δα. Αλλά θα ήταν προτιμότερο αυτό, από το να κάθεσαι έτσι όπως κάθεσαι εκεί, ωσάν τον χάχα, με αυτό το διαολεμένο κενό στα δόντια, στο οποίο παρκάρεις μηχανή μεγάλου κυβισμού. Και δεν εννοώ να μαγκώσει μόνο η ρόδα, τέτοια φάση. Είπα να περάσει όλη η μηχανή, σαν το Μπάτκεηβ ένα πράμα.
Εντάξει να πούμε δεν θα σε πρήξω άλλο, άλλωστε μακριά από εμένα να γίνω τσολιάς στα καλαμπαλίκια σου, αλλά απλά σου λέω πέντε πράματα για το δικό σου το καλό. Δεν θες; Πολύ καλά, γύρνα ντυμένος ζέβρα χωρίς ρίγες, δεν έχω θέμα, απλά να ξέρεις, πως κάθε φορά που ποζάρεις με κάτι τέτοια συνολάκια, ούλοι από πίσω σου σε κοιτάνε και λένε «κοίτα να δεις ρε έναν προύχοντα της βλακείας που βγάνει και λεφτά κιόλας». Και θα έχουν και ούλα τα δίκια του κόσμου με το μέρος τους.
Εξώφυλλο ημέρας: Αυτό το εξώφυλλο του Πρωτατλετής πολύ με έσιασε. Εφαντάστηκα να παίζουν ασούμε σκάκι ο Κασπάροφ με τον Μαρινάκη και πολύ με άρεσε. Επίσης και: εφαντάσθην τον Μαρινάκη στον ρόλο του υπερυπολογιστή που έπαιζε τα σκάκια, καλύτερα και από ότι ο Ντε Νίρο παίζει τον Ντε Νίρο. Σε όλες του τις ταινίες. Ανεξαιρέτως. Μπράβο στα παιδιά που το σκέφτηκαν ασούμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα