Παπαλουκάς: «Η νίκη μετράει»

Ο Παπαλουκάς τόνισε πως δεν μετράνε οι διαφορές στα playoffs, αλλά οι νίκες και επέστησε την προσοχή για το δεύτερο ματς εξηγώντας ότι «πρέπει να αγωνιστούμε όπως στο πρώτο παιχνίδι».Ο «Τεό» μίλησε μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης του Ολυμπιακού για τη δεύτερη αναμέτρηση με τη Σιένα και εξήγησε πως «είναι εξίσου δύσκολο το δεύτερο παιχνίδι με το πρώτο. Θέλουμε να παίξουμε όπως στο πρώτο. Είναι στο χέρι μας να το κάνουμε και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Δεν μετράει η διαφορά, αλλά η νίκη. Μπορούμε
να κάνουμε τρεις ήττες με ένα πόντο και να αποκλειστούμε. 

Η ομάδα έχει την εμπειρία και το προπονητικό τιμ και οι παίκτες, να διαχειριστεί αυτή τη νίκη. Αύριο με την βοήθεια του κόσμου, αλλά και με την δική μας άμυνα και μυαλό, θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Θα πρέπει να κάνουμε ακόμη λιγότερα λάθη, να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι και να φέρουμε τη σειρά στο 2-0».

Σχετικά με το πώς περιμένει ο αρχηγός του Ολυμπιακού τη Σιένα, σχολίασε πως «θέλουμε να δείξουμε το ίδιο πάθος και να παίξουμε την ίδια άμυνα. Το χθεσινό παιχνίδι είναι από αυτά που η μία ομάδα παίζει πάρα πολύ καλά και μια άλλη πάρα πολύ άσχημα. Η Σιένα δεν έχει να χάσει τίποτα, αφού έχει χάσει με μεγάλη διαφορά. Εμείς πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για το 2-0.Δεν θα είναι ευκολο παιχνίδι και μπορεί να κριθεί στο τελευταίο σουτ. Η Σιένα θα έχει σίγουρα εγωισμό και θα προσπαθήσει να το κλέψει. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε. Όποτε χρειάστηκε η ομάδα τα κατάφερε».
Keywords
Τυχαία Θέματα