Οπαδός του Μέσι ο Σταρκ

Οπαδός του Λιονέλ Μέσι έχει δηλώσει ο Γερμανός διαιτητής του πρώτου αγώνα ανάμεσα στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, Βόλφγκανγκ Σταρκ. Αναλυτικά η προϊστορία του με τους δύο «αιώνιους» αλλά και τους Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα.Ο Γερμανός ρέφερι είχε διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ για τα προημιτελικά του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ στο εν λόγω ματς που σημαδεύτηκε από το «καρέ» τερμάτων του Αργεντίνου σούπερ σταρ
των πρωταθλητών Ισπανίας. Εκτός πάντως από αυτό το ματς ο ίδιος είχε διετητεύσει και τον αγώνα ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Νιγηρία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική, τονίζοντας για τον Μέσι

«Ο Μέσι είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Θυμάμαι ένα σπουδαίο ματς που έκανε απέναντι στην Άρσεναλ, όταν έβαλε 4 γκολ για την Μπαρτσελόνα. Επίσης θυμάμαι ότι τότε μου είχε ζητήσει την μπάλα. Όπως ήταν λογικό του την έκανα δώρο, γιατί το άξιζε έπειτα από τόσα γκολ που πέτυχε.

Φυσικά, θα ήθελα να ανταλλάξουμε φανέλες, αν και αυτό θα έπρεπε να γίνει στα αποδυτήρια, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να του βγάλω κίτρινη κάρτα!», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Οι αγώνες του με την Μπαρτσελόνα Εκτός από το ματς με την Αρσεναλ ο Σταρκ έχει σφυρίξει τον αγώνα της Μπάρτσα απέναντι στην Σέλτικ τη σεζόν 2003-04 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ματς στο οποίο είχε αποβάλλει τον Τιάγκο Μότα αλλά και τον Χαβιέ Σαβιόλα στην ήττα  των Ισπανών με 1-0, ενώ συνολικά σε πέντε αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα οι Ισπανοί μετρούν μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Στον αντίποδα, την Ρεάλ έχει σφυρίξει έξι φορές με πιο πρόσφατη την ισοπαλία 1-1 με τη Λιόν στην Γαλλία. Οι «μερένχες» μετρούν μαζί του τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Τέλος, αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Σταρκ θα βρει στον πάγκο τους  Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρντιόλα, έπειτα από την λευκή ισοπαλία πέρσι ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπαρτσελόνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα