Ο Ερνέστο συνιστά... Πιζάρο!

Στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νταβίντ Πιζάρο στέκεται σε δημοσίευμα της η ιταλική «Gazzetta dello Sport», η οποία αναφέρει πως οι Πειραιώτες έχουν βρει αυτό που ψάχνουν στο πρόσωπο του έμπειρου μέσου της Ρόμα.
Το «παιχνίδι» ανάμεσα στον Νταβίντ Πιζάρο και τον Ολυμπιακό φαίνεται πως... συνεχίζεται σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής «Gazzetta dello Sport», η οποία αναφέρει πως ο Χιλιανός
μέσος της Ρόμα είναι αυτό που ψάχνουν οι Πειραιώτες για την μεσαία τους γραμμή ενόψει της νέας σεζόν, ενώ τονίζεται ότι για τον ποδοσφαιριστή έχει εκφραστεί με κολακευτικά σχόλια και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο 31χρονος μέσος έχει όλο το «πακέτο» που ψάχνουν στον Πειραιά, αφού αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στον χώρο του κέντρου και ο ίδιος δεν είναι σε καμιά περίπτωση αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο του Λιμανιού μιας και η προοπτική του Champions League μόνο... αδιάφορο δεν τον αφήνει.

Για την ακρίβεια, η κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση και η διαφαινόμενη απουσία της Ρόμα από το επόμενο Champions League είναι ένας από τους «κορυφαίους» ανασταλτικούς παράγοντες σχετικά με την παραμονή του Χιλιανού άσου στους Ρωμαίους.

Στον Ολυμπιακό πάντως γνωρίζουν ότι έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους και είναι αποφασισμένοι να «ζυγίσουν» την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ώστε να προχωρήσουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Διακοπές... τέλος!

Παράλληλα, η Δευτέρα του Πάσχα αποτελεί και το... επίσημο τέλος των διακοπών των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένεται να πιάσουν δουλειά άμεσα με μοναδικό γνώμονα την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.
Τα ονόματα βέβαια μπορεί να... πολλαπλασιάζονται κάθε μέρα, το σίγουρο όμως είναι ότι οι ιθύνοντες των Πειραιωτών έχουν κάποια ονόματα στην άκρη του μυαλού τους και θα αποφασίσουν, αφού σταθμίσουν όλους τους παράγοντες μιας πιθανής μεταγραφής.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι στο τέλος της εβδομάδας το πιθανότερο είναι ότι θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως ο Ραούλ Μπράβο, Ζαϊρί και Πάρντο, των οποίων τα συμβόλαια με τον Ολυμπιακό εκπνέουν σε λίγες βδομάδες...
Keywords
Τυχαία Θέματα