ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΗΤΤΑ (ΦΩΤΟΣ)

Με ήττα 3-1 μέσα στην Νορβηγία, ολοκλήρωσε το βράδυ της Τρίτης (11/10) τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2012 η Εθνική Κύπρου, η οποία τερματίζει τελευταία στον 8ο όμιλο, με μόλις δυο βαθμούς συγκομιδή. Οι Νορβηγοί προηγήθηκαν στο 25' με τον Πέντερσεν, ενώ στο 34' ο Κάριου έκανε το 2-0. Πριν το ημίχρονο ο Οκκάς μείωσε, με τον Χόγκλι στο 65' να γράφει το τελικό 3-1.

Η εμφάνιση της

Εθνικής παρουσίασε βελτίωση σε σχέση με εκείνη κόντρα στη Δανία, ωστόσο η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τη Νορβηγία αλλά και τα σοβαρά αμυντικά λάθη, έφεραν άλλη μια ήττα σε αυτή την εφιαλτική πορεία των προκριματικών.

Οι Νορβηγοί - που έπαιζαν επί της ουσίας χωρίς κίνητρο - ήταν καλύτεροι κυρίως στο πρώτο μέρος και στο 25' με την κεφαλιά του Πέντερσεν πήραν προβάδισμα. Στο 34' ήρθε το 2-0 με τον Κάριου που από κοντά δεν αστόχησε και κάπου εκεί φάνηκε πως άλλο ένα παιχνίδι ήταν χαμένο. Ωστόσο, το γκολ του Οκκά στο 43' έδωσε ελπίδες για κάτι καλό, έστω και στον τελευταίο αγώνα των προκριματικών.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια μπήκαν αρκετά καλά στο γήπεδο και έδειξαν ικανοί για την ισοφάριση, την οποία επεδίωξαν. Τα πάντα, όμως, τελείωσαν στο 65' όταν ο Χόγκλι με δυνατό σουτ έκανε το 3-1, κόντρα στη ροή που ακολουθούσε το παιχνίδι.

Η συνέχεια ήταν αρκετά καλή από πλευράς θεάματος αφού το παιχνίδι άνοιξε. Ο Κίσσας σε μια δυο περιπτώσεις έκανε καλές επεμβάσεις και κράτησε το σκορ σε... φυσιολογικά επίπεδα, ενώ και η Κύπρος είχε ορισμένες καλές στιγμές για να πετύχει άλλο ένα γκολ.

Τελικά, το 3-1 κρίνεται ως δίκαιο με βάση την εικόνα των δυο ομάδων. Η Εθνική Κύπρου ήταν αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με την εμφάνιση κόντρα στη Δανία, ωστόσο για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε πως το μέλλον της μόνο ευοίωνο δεν είναι...

Νορβηγία: Γιάρστεϊν, Χόγκλι, Γουέλερ, Ντεμίντοφ, Α. Ρίισε, Κάριου, Πέντερσεν (46' Παρ), Ρουντ (63' Μπρένε), Τετέι (81' Γένσεν), Γκριντχάιμ, Χούσεκλεπ

Κύπρος: Κίσσας, Σολωμού, Χαραλάμπους, Πελαγίας (7' Πάρπας), Μερκής, Σατσιάς, Ντομπρασίνοβιτς, Αβραάμ, Οκκάς (81' Σταύρου), Χαραλαμπίδης (62' Χριστοφή), Δημητρίου

Κίτρινες: Ρουντ / Μερκής



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα