Ο Μουρίνιο διάδοχος του Φέργκιουσον!

Η Sun αποκαλύπτει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι πολύ πιθανό να διαδεχθεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το επόμενο καλοκαίρι!Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εκφράσει αρκετές φορές φέτος την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία τα επόμενα χρόνια, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Sun πηγαίνει το θέμα ένα βήμα παραπάνω και αναφέρει ότι ο Μουρίνιο θα είναι ο άνθρωπος
που θα διαδεχθεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο «Όλντ Τράφορντ», το οποίο είναι πολύ πιθανό να συμβεί το καλοκαίρι του 2012!

Το... φιτίλι άναψε πρώτος ο Σκωτσέζος τεχνικός, ο οποίος δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ότι ο Ζοσέ είναι καλός του φίλος και έχουν συζητήσει για το μέλλον του, τονίζοντας, όμως, ότι δεν μπορεί να ξέρει πότε η θέση του στην τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ θα είναι διαθέσιμη. «Ο Ζοσέ είναι πολύ καλός μου φίλος. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το μέλλον του και καταλαβαίνω πλήρως την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία. Είναι δύσκολο, όμως να πω πότε η θέση μου θα είναι διαθέσιμη. Η υγεία μου θα το αποφασίσει αυτό», ήταν οι δηλώσεις του Σερ Άλεξ.

Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας βλέπει στο πρόσωπο του Μουρίνιο τον ιδανικό διάδοχο του 69χρονου τεχνικού, ενώ ήδη από τη λίστα φέρεται να έχει αφαιρεθεί το όνομα του Ντέιβιντ Μόγες, προπονητή της Έβερτον.

Ο Μουρίνιο, πάντως, όταν ρωτήθηκε χθες (14/04) για το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Μάντσεστερ Σίτι, άφησε τα πάντα ανοιχτά. «Μπορώ να πω ότι είναι μία πιθανότητα», ήταν η απάντηση του τεχνικού της Ρεάλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα