Τελευταία στροφή στις γυναίκες

Με το τοπίο να έχει ξεκαθαρίσει στις πρώτες θέσεις, ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο (16-17/4) η κανονική περίοδος στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τη διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ουρά.ΑΣΕ Ορμή, Νέα Ιωνία, Αναγέννηση Άρτας και ΠΑΟΚ συμπληρώνουν το «καρέ» των πλέι οφ, χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί τα ζευγάρια αν και πολύ δύσκολα θα αλλάξει η συγκεκριμένη σειρά. Αναγέννηση Άρτας και ΠΑΟΚ
διεκδικούν την 3η θέση, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στη Νέα Ιωνία την οποία φιλοξενεί στη Θεσσαλονίκη και τις Αρτινές να δοκιμάζονται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, που με τη σειρά του θέλει το «δίποντο» ώστε να σφραγίσει την 5η θέση. Ο ΑΣΕ Ορμή από την άλλη, δεν ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα στη συμπρωτεύουσα κόντρα στον Άρη, που μόνο με θαύμα θα αποφύγει την Α2.

Αντίθετα, ο Άρης Νικαίας και ο Αρίων μπορούν να ελπίζουν για τα πλέι άουτ –οι δύο τελευταίοι υποβιβάζονται απευθείας- με την ομάδα της Πτολεμαΐδας να έχει το πλεονέκτημα με ένα βαθμό παραπάνω αγωνιζόμενη εκτός έδρας με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ο Άρης Νικαίας από την άλλη υποδέχεται τον Μακεδονικό.

Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου τα ζευγάρια των πλέι-οφ και πλέι-άουτ θα διαμορφωθούν ως εξής: ΑΣΕ Ορμή-4ος και Νέα Ιωνία-3ος για τα πλέι οφ και 5ος-8ος και 6ος Μακεδονικός για τα πλέι-άουτ. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 16/4  
18:00 Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών-Αρίων Πτολ. (Χατζηπαναγιωτίδης-Μπουγιάκας)  
18:00 ΠΑΟΚ-Νέα Ιωνία (Τσιάνας-Πατιός)  
18:00 Παναιτωλικός-Αναγέννηση Αρτας (Μερτινιάν-Συρεπίσιος)  

Κυριακή 17/4  
16:00 Αρης Νικ.-Μακεδονικός (Σκλαβενίτης-Τσάκωνας)  
16:30 Αρης Θεσ.-ΑΣΕ Ορμή (Στεφανίδης-Τόλιος)  

Η Βαθμολογία (σε 17 αγώνες)  
ΑΣΕ Ορμή 34  
Νέα Ιωνία 28  
Αναγέννηση Άρτας 24  
ΠΑΟΚ 23  

Παναιτωλικός 19  
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 17  
Μακεδονικός 10  
Αρίων Πτολεμαΐδας 5  

Άρης Θεσσαλονίκης 4  
Άρης Νικαίας 4
* Ο Άρης Νικαίας και ο Αρίων Πτολεμαΐδας έχουν από έναν μηδενισμό και -1 βαθμό
Keywords
Τυχαία Θέματα