Ο «Μάγος» της Πόστα Λέιβα! (videos)

Ο Κριστιάν Ριβέρος ενδιαφέρει έντονα τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ και το gazzetta.gr σας προσφέρει τον Παραγουανό μέσο στο... πιάτο! Ως μια πολύ καλή λύση για την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού κρίνεται η περίπτωση του 27χρονου Παραγουανού μέσου, Κριστιάν Ριβέρος, ο οποίος φαίνεται
να απασχολεί έντονα τους ανθρώπους των Πειραιωτών τις τελευταίες ώρες και το όνομα του συνεχώς... αναρριχάται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «ερυθρόλευκων».
Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το προφίλ του Ριβέρος που αν αποκτηθεί θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο επόμενος «Ιμπαγάσα» στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού!

Πρώτος στο χωριό!

Ο Κριστιάν Μιγκέλ Ριβέρος Νούνιες, όπως είναι το πλήρες όνομά του γεννήθηκε στο κωμόπολη, Πόστα Λέιβα στις 16 Οκτωβρίου του 1982.
Ο τόπος του Κριστιάν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Παραγουάη για τα εξαγώγιμα προϊόντα του και τα τελευταία χρόνια έγινε ακόμα πιο γνωστός λόγω του 27χρονου άσου, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί... μνημονεύει τον τόπο γέννησης του για τον οποίο δείχνει σε κάθε στιγμή πόσο περήφανος είναι!

Η ποδοσφαιρική πορεία του Ριβέρος ξεκίνησε λίγο αργά, αφού η πρώτη του σοβαρή επαφή με τις προπονήσεις έγινε στα 16 του χρόνια όταν και αποφάσισε να γραφτεί στις Ακαδημίες της άσημης, Τακουάρι.

«Θυμάμαι πως όταν ξεκίνησα, οι γονείς μου ήταν πολύ απλοί άνθρωποι και τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Όταν ξεκίνησα προπονούμαι σοβαρά ήμουν 16 χρονών και χρειαζόταν να πάρω τέσσερα διαφορετικά μέσα μεταφοράς για να πάω στην προπόνηση. Εκείνοι με στήριξαν και τα αδέρφια μου θυσιάστηκαν για να έχω την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο», θα τονίσει αναφορικά με τις δυσκολίες που συνάντησε στα πρώτα του βήματα της καριέρας του ο Παραγουανός μέσος.  

«Αγροτικό», ατυχίες και Κρουζ Αζούλ!

Το «αγροτικό»... μενού του Ριβέρος περιελάμβανε την Κολόν Κλαμπ ντε Χουάν Αουγκούστο Σαλδίβαρ, Τακουάρη, την Σπορτίβο Σαν Λορέντσο και την ισχυρή για τα δεδομένα της χώρας του Λιμπερτάδ.
Η αρχοντική παρουσία του στην μεσαία γραμμή της τελευταίας αλλά και η έφεση στο σκοράρισα προσέλκυσαν ανθρώπους της μεξικανικής Κρουζ Αζούλ, οι οποίοι έδωσαν το «οκ» για να μετακομίσει ο Ριβέρος σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Νοτίου Αμερικής και εκεί να «χτίσει» καλύτερα το όνομα του, ως ένα γνήσιο παραγουανικό ταλέντο.

Ωστόσο, η πορεία του μόνο στρωμένη με... ροδοπέταλα δεν ήταν, αφού όπως ο ίδιος είχε παραδεχτεί αρκετές φορές είχε απογοητευτεί από τα γεγονότα που του επεφύλασσε το ποδόσφαιρο.

«Έπαιζα σε μια ομάδα της τρίτης κατηγορίας, και πηγαίναμε πολύ καλά. Ανεβήκαμε στη δεύτερη κατηγορία και μετά στην πρώτη. Στα είκοσί μου ήμουν πλέον βασικός και υπήρχε η Εθνική Κ20. Ήταν η εποχή που γίνονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα και ενώ μπορούσα να κληθώ, αυτό δεν συνέβη τελικά...
Ήταν μεγάλη απογοήτευση για μένα. Πίστευα ότι δεν τα καταφέρνω και δύο χρόνια μετά σκέφτηκα να τα παρατήσω. Ήταν και ένας συμπαίκτης μου που
Keywords
Τυχαία Θέματα