Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΥΜΑΤΑΙ... (ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΓΣΠ)

Με τον ποδοσφαιριστή, Αντώνη Αντωνίου, που συνέδεσε τ' όνομά του με την μεγάλη νίκη της ΑΕΛ με 5-3 επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, πριν από δέκα χρόνια, επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net . Ο Αντωνίου τόνισε ότι τέτοιες νίκες δεν ξεχνιούνται,

ενώ επισήμανε ότι η ΑΕΛ έχει τα φόντα να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ.

Αντώνη, αγωνίστηκες στο παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΛ σημείωσε την τελευταία νίκη της επί του ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ πριν από δέκα χρόνια, σημειώνοντας μάλιστα κι ένα γκολ. Τι θυμάσαι απ' αυτό τον αγώνα;

«Θυμάμαι ότι είχαμε πολύ καλή ομάδα. Παίκτες όπως οι Μαλέκος, Λεωνή, Σέμποκ, Χρύσης… Προπονητής μας ήταν ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και κάναμε καταπληκτική πορεία εκείνη τη χρονιά. Όσον αφορά το παιχνίδι, είχαμε αποδείξει όλη τη χρονιά ότι ήμασταν πολύ καλή ομάδα και ήταν κάτι που κάναμε και με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι, αφού βρεθήκαμε πίσω στο... σκορ, ωστόσο ανατρέψαμε τα εις βάρος μας δεδομένα και πήραμε μία μεγάλη νίκη».

Θυμάσαι το γκολ που σημείωσες;

«Σίγουρα, σε τέτοια παιχνίδια δεν ξεχνάς τέτοια τέρματα. Πήρα την μπάλα, πέρασα δύο ποδοσφαιριστές κι έκανα αμέσως το σουτ. Ήταν ωραίο συναίσθημα να πετυχαίνεις τέρμα μέσα στο ΓΣΠ».

Παρακολουθείς καθόλου την πορεία της ΑΕΛ;

«Ναι... Έχω παρακολουθήσει σχεδόν τα περισσότερα παιχνίδια. Είναι πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, και έναν προπονητή που ξέρει τι θέλει. Έχει ξεκινήσει καλά και πιστεύω μπορεί να πάει μακριά».

Πιστεύεις ότι η ΑΕΛ έχει τα φόντα να κερδίσει στο ΓΣΠ;

«Το πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει. Πλέον, αγωνίζονται ξένοι στις ομάδες και δεν ξέρουν ούτε ποια είναι η ΑΕΛ ούτε ποιο είναι το ΑΠΟΕΛ. Δεν μετρά πλέον η προϊστορία. Μπορεί να κερδίσει, αλλά το ΑΠΟΕΛ έδειξε ποιο είναι στην Ευρώπη. Έχει φοβερή ομάδα και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα».

Την συνέχεια πώς την βλέπεις για την ΑΕΛ;

«Η ΑΕΛ έχει την ευκαιρία φέτος να διακριθεί. Έδειξε ότι έχει καλή ομάδα, ωστόσο νομίζω ότι έχει λίγο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Αν καταφέρει και το λύσει, τότε θα έχει περισσότερες πιθανότητες».

Ένα μήνυμα στο κόσμο της ομάδας;

«Να έχουν υπομονή όπως πάντα και θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Πρέπει να προστατεύουν την ομάδα τους. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

*** Ο Αντώνης Αντωνίου αγωνίστηκε με επιτυχία και στο ΑΠΟΕΛ

ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΪΡΟΣΑ &ΝΤΕΝΤΕ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΔΥΟ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΝΤΕΓΚΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΕ (ΧΩΡΙΣ ΠΑΜΠΟ)

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα