ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ... ΧΙΛΙΟΥΣ

Την μαζικότερη παρουσία φιλάθλων σε φετινό Ευρωπαϊκό εκτός έδρας αγώνα αναμένουν οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ, για το επόμενο παιχνίδι με την Πόρτο, στο Ντραγκάο, στις 19 Οκτωβρίου.

Οι υπολογισμοί των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ κάνουν λόγο για παρουσία περίπου 1000 φίλων της ομάδας, στο γήπεδο του Οπόρτο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση έχουν ήδη πωληθεί περισσότερα από 400 μεμονωμένα εισιτήρια

του αγώνα, αριθμός που προστίθεται σε εκείνο των πτήσεων που οργανώνει το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ομάδας, ενώ άλλοι 250 οπαδοί της ομάδας αναμένεται να ταξιδέψουν στην Πορτογαλία από Λονδίνο και Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τα μεμονωμένα εισιτήρια του αγώνα, η πρώτη παρτίδα έχει εξαντληθεί και αναμένεται, πλέον, η δεύτερη, που θα αφορά περίπου 500 εισιτήρια.

Τώρα, για τα δυο εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στους ομίλους, έχουν επιστραφεί ορισμένα εισιτήρια από την UEFA για την Ανατολική και Δυτική εξέδρα τα οποία πωλούνται μεμονωμένα για κάθε αγώνα, ενώ υπάρχουν επίσης άλλα 650 πακέτα για την Βόρεια εξέδρα.

ΑΪΛΤΟΝ: ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Μ' ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΜΠΕΛΑΪΝΤ»

ΦΟΥΛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΠΕΛΑΪΝΤ (5-2 ΤΗΝ ΠΑΕΕΚ)

ΧΑΤΖΗΛΙΑΣΗΣ: ΣΕΝΑΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΙΔΗ)

ΠΑΙΖΕΤΑΙ... ΑΚΟΜΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ... ΤΟ 2009, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ 2011 (ΒΙΝΤΕΟ)

«ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΩΤΗ)

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα