Ο Αγγελόπουλος διαψεύδει για ΑΕΚ

Άμεσα διέψευσε τις φήμες ο Μάκης Αγγελόπουλος ότι ηγείται κίνησης με την συμμετοχή και της Lottomatica για την εμπλοκή στα διοικητικά της ΑΕΚ. Ο ίδιος τόνισε ότι όποτε έχει χρειαστεί έχει βοηθήσει την Ένωση, αλλά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν δεν έχουν καμία βάση αλήθεια.
Αναλυτικά η δήλωση του Μάκη Αγγελόπουλου:

«Με έκπληξη
πληροφορήθηκα από δημοσιεύματα του τύπου ότι ηγούμαι κινήσεων για την επόμενη, διοικητικά, ημέρα στην ΑΕΚ ΠΑΕ και μεταξύ αυτών των ενεργειών μου επιχειρώ να δραστηριοποιήσω τον όμιλο της Lottomatica.

Δε γνωρίζω από πού προέρχονται και που αποσκοπούν. Δε συναντήθηκα με κανέναν και φυσικά δεν πρότεινα σε κανέναν λύση για το ιδιοκτησιακό ή διοικητικό πρόβλημα της ΑΕΚ με την Lottomatica, πόσω μάλλον να έφτασαν στο σημείο να το απορρίψουν πρώην και νυν μέτοχοι της ΑΕΚ ΠΑΕ!

Σαν φίλος και οπαδός της ΑΕΚ όποτε χρειάστηκε στο παρελθόν, βοήθησα και πάντα ανιδιοτελώς. Σήμερα, ακόμα περισσότερο αγωνιώ για το μέλλον της, δηλώνω ωστόσο, με πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν έχω καμία σχέση με τα σενάρια που διακινούνται».

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρόεδρος της εταιρίας Neurosoft που είναι εταιρία στοιχηματικού λογισμικού και λογισμικού τυχερών παιχνιδιών. Στην Neurosoft συμμετέχουν σαν μέτοχοι ο ΟΠΑΠ (30%) και η Lottomatica (5%).
Keywords
Τυχαία Θέματα