«Να φέρουμε το πρωτάθλημα στον Πειραιά»

Η τρίτη διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να εστιάζει στην επιθυμία των «ερυθρόλευκων» για την κατάκτηση ακόμα περισσότερων τίτλων. Ο MVP του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, μίλησε στον σερβικό Τύπο για...

... τις φετινές βλέψεις των Πειραιωτών:

«Είμαστε
έτοιμοι και διψασμένοι για τίτλους. Περιμένουμε κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί και είμαι βέβαιος πως ξέρουμε πώς θα την εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Άλλωστε δεν πανηγυρίσαμε υπερβολικά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Μόνο λίγο αμέσως μετά τον αγώνα. Πήγαμε για ένα ποτό και τέλος. Δεν είναι καιρός για πανηγυρισμούς. Έχουμε τα ημιτελικά των playoffs με τον Άρη».

... τους προσεχείς τελικούς των playoffs της Α1:

«Είναι ο δεύτερος τίτλος μου με τον Ολυμπιακό. Είχαμε κατακτήσει και πέρυσι το Κύπελλο. Η νίκη στον τελικό ήταν μεγάλη επιτυχία, ειδικά σε ψυχολογικό επίπεδο, γιατί πλησιάζουν οι τελικοί των playoffs, όπου θα έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Οι τελικοί θα είναι κάτι διαφορετικό. Θα χρειαστεί θέληση και συγκέντρωση, για να φέρουμε επιτέλους το πρωτάθλημα στον Πειραιά».

... την εξαιρετική του απόδοση στον τελευταίο αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

«Ο Ολυμπιακός δεν είναι κανένας παίκτης μόνος του. Ούτε κι εγώ. Στον τελικό παίξαμε σαν ομάδα. Η συλλογική προσπάθεια μάς έδωσε τη δύναμη να νικήσουμε και να κατακτήσουμε το Κύπελλο». ... την ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ελληνικού:

«Δεν δώσαμε μεγάλη προσοχή στις εξέδρες. Ευτυχώς το ματς, σε αντίθεση με άλλες φορές, δεν είχε παρατράγουδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

... το μυστικό της επιτυχίας στα τρία φετινά ντέρμπι «αιωνίων»:

«Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό. Είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης. Όμως κάθε παιχνίδι από τα τρία που έχουμε δώσει μέχρι τώρα ήταν διαφορετική ιστορία».


 
Keywords
Τυχαία Θέματα