Σούμποτιτς: «Να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Άρης προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Α1 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (19/5, 5.00μ.μ, ΝΕΤ), με τον Λευτέρη Σούμποτιτς να θεωρεί ότι οι «κίτρινοι» έχουν τις δυνατότητες να κοντράρουν τους «ερυθρόλευκους».
  Ο τεχνικός του Άρη, Λευτέρης Σούμποτιτς, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 για...

... το αν οι «κίτρινοι» έχουν τις δυνατότητες να κοντράρουν τους κυπελλούχους Ελλάδος:

«Εχουμε γεμάτο ρόστερ με την προσθήκη των τελευταίων δύο παικτών (σ.σ. Κασίροφ, Κινγκ) και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό. Το πόσο θα μπορέσουμε να τον κοντράρουμε θα το δείξει η συνέχεια. Καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη. Δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι δεν έχεις τύχη. Πρέπει να προσπαθήσεις, να παίξεις και αν είσαι και τυχερός και βρεθείς στη μέρα σου, μπορεί και να κερδίσεις.

Θέλεις δεν θέλεις όλοι στην πόλη σου λένε ότι γυρίσαμε στα παλιά. Δεν είναι σωστό όμως να πηγαίνει το μυαλό σου εκεί. Είναι κλισέ φράση ότι πρέπει να κοιτάμε το πρώτο ματς, αλλά έτσι είναι. Προετοιμαζόμαστε για τη σειρά με τον Ολυμπιακό. Ετσι μαθαίνω κι εγώ στους βοηθούς μου, έτσι πρέπει να είναι. Οσο παίζεις, πρέπει να πιστεύεις σε κάτι. Δεν μπορείς να λες: πάω να χάσω. Δεν είναι σωστή νοοτροπία αυτή».

... τον πρώτο αγώνα της σειράς:

«Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, δεν πρέπει να ανοίξουν το ρυθμό. Σε αυτό έδωσε βάρος και ο Παναθηναϊκός και αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Επίσης, πρέπει να το πιστέψουμε».

... την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος από τους Πειραιώτες:

«Εψαχναν οι παίκτες του Ολυμπιακού να γυρίσουν στο δρόμο των επιτυχιών και εμφανίστηκαν πιο φρέσκοι και πεινασμένοι. Ηταν φυσιολογικό, είχαν και μεγαλύτερο κίνητρο. Φάνηκε και στους παίκτες του Παναθηναϊκού η κούραση μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, αφού ένας-δύο παίκτες που ήταν καλοί στη Βαρκελώνη δεν έπαιξαν καλά. Μου έκανε εντύπωση πάντως ότι ο Ολυμπιακός χωρίς τον Σπανούλη και τον Νεστέροβιτς έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ».

... το αν ο Ντούσαν Ιβκοβιτς έχει βρει το... κουμπί του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Αν συνέβαινε αυτό, θα είχε κερδίσει πολύ νωρίς. Ολα τα παιχνίδια όμως κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Δεν πιστεύω ότι βρήκε κάποιο κουμπί. Ήταν απλά πιο συγκεντρωμένος και πιο τυχερός».

... την παλιά του κόντρα με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς:

«Αυτά έγιναν σε μία φάση του αγώνα... Αυτά γίνονται, εγώ το έχω ξεχάσει. Κι εγώ όταν χάνω δεν αισθάνομαι καλά, έχω πολλά νεύρα. Τα έχουμε ξαναβρεί πάντως».

... την επιστροφή του στον Αρη:

«Οταν πήγα για πρώτη φορά στο Παλέ Ντε Σπορ έπειτα από 7 χρόνια, είδα όλα αυτά τα μπάνερ στην οροφή και σκέφτηκα ότι έχω συμβάλλει κι εγώ στα 7 από αυτά. Αυτή η ιστορία πρέπει να συνεχιστεί, δεν πρέπει να σβήσει και όσο είμαι εγώ εδώ δεν θα την αφήσω να σβήσει».

 
Keywords
Τυχαία Θέματα