Μότζι: «Παραγραφή; Ποτέ»!

Η δίκη στη Νάπολι για το Calciopoli πάει μια χαρά για τον Λουτσιάνο Μότζι αλλά ο εισαγγελέας φαίνεται να προτιμά την παραγραφή και όχι την αθώωση. Κάτι που δε θέλει ούτε να συζητήσει ο Lucky Luciano.Από τα νέα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας, ο Μότζι οδεύει προς πανηγυρική αθώωση και αυτό, πλέον, ουσιαστικά το αποδέχεται και ο εισαγγελέας.
Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι η εισαγγελική αρχή κάνει ό,τι μπορεί για να καθυστερήσει την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ώστε να μη βγει απόφαση πριν το καλοκαίρι, όταν και συμπληρώνονται πέντε χρόνια από το 2006, άρα θα υπάρξει παραγραφή των όποιων αδικημάτων.

Αυτά τα αδικήματα, όμως, δεν στοιχειοθετούνται από το πώς κυλάει η δίκη ως τώρα και ο εισαγγελέας επιθυμεί να περάσει στην κοινή γνώμη ότι ο Μότζι δεν αθωώνεται αλλά... παραγράφονται όσα έκανε.

Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και το έκανε σαφές και ο πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους σε δηλώσεις του.

«Παραγραφή; Δε θα δεχθώ ποτέ κάτι τέτοιο. Το 2006 με παρουσίασαν ως τον άνθρωπο που διάβρωσε το ιταλικό ποδόσφαιρο και θέλησαν να κάνουν δίκη για να πάει το θέμα μέχρι τέλους. Η δίκη, όμως, δε δείχνει αυτά που θέλουν και τώρα προσπαθούν να το καθυστερήσουν για να υπάρξει παραγραφή. Εγώ, λοιπόν, λέω αυτό που έλεγαν αυτοί τότε. Να πάει η δίκη μέχρι τέλους και να μάθει, επιτέλους, όλος ο κόσμος τι πραγματικά έγινε το 2006 για να έρθουν τα πάνω-κάτω στο calcio»!
Keywords
Αναζητήσεις
motzi paragrafi
Τυχαία Θέματα