Πιστεύει στην ομάδα ο Ταπούτος

Ο Άρης απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας θέλει να κατακτήσει και μαθηματικά την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με τον Χρήστο Ταπούτο να ευελπιστεί πως του χρόνου θα αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα.Ο φόργουορντ του Άρη μίλησε στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» και την εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις», για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Ίκαρο, αλλά και τις βλέψεις της ομάδας του στα playoffs.

«Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να κερδίσουμε τον Ίκαρο Καλλιθέας για να κατακτήσουμε και μαθηματικά την τέταρτη θέση. Από εκεί και
πέρα θα δούμε ποιες είναι οι δυνατότητες μας και τι μπορούμε να καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα από την πρώτη μέρα.

Πιστεύω στον προπονητή, στους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση της ομάδας και πάμε για το καλύτερο». Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Καλώς ή κακώς πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν περάσουμε στην ημιτελική φάση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσουμε τον Ολυμπιακό και να προκριθούμε στον τελικό. Λογικά στους αγώνες για την τρίτη θέση θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ.

Πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε ένα από τα τρία παιχνίδια στο γήπεδο της Πυλαίας και να παίξουμε στην Ευρωλίγκα την επόμενη χρονιά».

 Τέλος για το πώς αισθάνεται μετά από την επιστροφή του από τον τραυματισμό του: «Νιώθω αρκετά καλά μετά από τους τραυματισμούς μου και πλέον είμαι να έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα