«ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ... Η ΝΙΚΗ»

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα πετύχει τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα MARFIN LAIKI στον αγώνα κόντρα στον Εθνικό το ερχόμενο Σάββατο (15/10) στο Τσίρειο Στάδιο παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, o διεθνής αμυντικός του Απόλλωνα, Κρίστης Θεοφίλου.

«Σίγουρα, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα η νίκη αποτελεί... μονόδρομο για μας.

Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών και κυρίως μέσα στην έδρα μας. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα κι ευελπιστούμε ότι θα παρουσιάσουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο, έτσι ώστε να φτάσουμε στο ζητούμενο το οποίο είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί», ανέφερε αρχικά ο Κρίστης Θεοφίλου και πρόσθεσε:

«Θέλουμε τον κόσμο μας να έρθει και πάλι στο γήπεδο και να μας στηρίξει στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μας και η μεγάλη μας δύναμη. Θέλουμε και θα τους δώσουμε τη χαρά της νίκης στον αγώνα με τον Εθνικό».

ΜΕΣΑ Ο ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Στο αγωνιστικό μέρος, με προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (13/10) συνέχισαν την προετοιμασία τους οι "κυανόλευκοι". Το παρόν του έδωσε ο Βασιλόγιαννης, ο οποίος επέστρεψε από την Ελλάδα, ενώ οι υπόλοιποι διεθνείς θα ενσωματωθούν από το απόγευμα.

ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΟΧΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ

«ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΕ-ΝΙΚΟΛ)



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα