«Μισή» Γιουνάιτεντ με Μπλάκπουλ

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνίατεντ απέναντι στην Μπλάκπουλ για την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, πριν τον τελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποκάλυψε τη... μισή ενδεκάδα που θα κάνει την εμφάνισή της στο «Ολντ Τράφορντ» για την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Μπλάκπουλ την προσεχή Κυριακή (22/05).

«Υπάρχουν παίκτες που χρειάζονται αγώνες. Οι Ντάρεν Φλέτσερ, Πολ
Σκόουλς, Άντερσον, Ντίμιταρ Μπέρμπατοφ, Πατρίς Εβρά και Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ θα παίξουν», αποκάλυψε ο Σκωτσέζος.

Η Μπλάκπουλ βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στον υποβιβασμό, και με τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία να κορυφώνεται την τελευταία αγωνιστική, οι Γουλβς ζήτησαν από την ομοσπονδία να λάβει μέτρα σε περίπτωση που οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν εμφανιστούν με αρκετούς βασικούς παίκτες.

«Θα έπρεπε να επικριθούμε αν χάσουμε ένα παιχνίδι, που έχει αντίκτυπο σε άλλες ομάδες. Θυμάμαι ότι αντιμετωπίζαμε την Χαλ πριν από λίγα χρόνια, παίξαμε με πολλούς νεαρούς στην ενδεκάδα, όμως κερδίσαμε 1-0. Για κάποιον λόγο, έναν χρόνο νωρίτερα ο Νιλ Γουόρνοκ (τότε τεχνικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) θεώρησε εύκολο να μας κριτικάρει για την ήττα από τη Γουέστ Χαμ, που οδήγησε στον υποβιβασμό της Σέφιλντ. Αν έβλεπε το παιχνίδι, όμως, θα έβλεπε ότι παλέψαμε για τη νίκη και το τελικό αποτέλεσμα ήταν άδικο», ήταν οι δηλώσεις του Φέργκιουσον σχετικά με το θέμα.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα