Μέλμπεργκ: «Εγώ στον Πειραιά θα μείνω!»

06:45 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο σουηδός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ ξεκαθάρισε την δική του θέση στο θέμα που προέκυψε με το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι λέγοντας ότι θέλει να μείνει στους ερυθρόλευκους.  Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Φως των Σπορ»:
«Εγώ στον Πειραιά θα μείνω. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφει ο τύπος και τι λένε οι δημοσιογράφοι. Έχω συμβόλαιο άλλον ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό.
Έχω δεθεί με αυτή την ομάδα, έχω εξαιρετική σχέση με τον κόσμο και ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η ιδέα να φύγω. Του χρόνου έχουμε μια δύσκολη χρονιά, γιατί δεν έχουμε μπροστά μας μόνο τους τίτλους εντός συνόρων, αλλά και την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ».
Περίπου ίδιες δηλώσεις έκανε και στην σουηδική «Expressen»:
«Συγκεντρώνομαι στην επερχόμενη σεζόν μου στον Ολυμπιακό. Έχουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες. Δεν έχω πρόβλημα με τον σύλλογο και ούτε ο σύλλογος με μένα. Γίνομαι 34 ετών το Σεπτέμβριο και δεν νομίζω να γίνει κάποια μεγάλη προσφορά για μένα. Επομένως είναι καλό και για τις δυο πλευρές να συνεχίσω φέτος και να δούμε μέχρι πόσο θα αντέξω».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα