Μπόλονι: «Δεν σκέφτομαι την Εθνική»

06:45 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Λάζλο Μπόλονι έβαλε τέλος στην φημολογία που τον συνέδεε με τον πάγκο της εθνικής Ρουμανίας με δηλώσεις που έκανε σε ρουμάνικη ιστοσελίδα, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στον ΠΑΟΚ. Η παραίτηση του προπονητή της εθνικής Ρουμανίας, Ρασβάν Λουτσέσκου γέννησε σενάρια αντικατάστασης του από τον Λάζλο Μπόλονι, ωστόσο με δηλώσεις του
ο ίδιος έβαλε τέλος στις φήμες.
Μιλώντας σε ρουμάνικη ιστοσελίδα είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τη θέση του ομοσπονδιακού, ούτε τη σκέφτηκα ποτέ. Σκέφτομαι μόνο πως θα κάνω πιο όμορφες τις διακοπές μου. Ήταν έκπληξη πάντως η αποχώρηση του Ράσβαν Λουτσέσκου».
Ο ρουμάνος δεν αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του, ωστόσο ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος να τελειώνει γρήγορα με την υπόθεση καθώς διεμήνυσε στον Παντελή Κωνσταντινίδη ότι συμφωνεί με την εισήγηση του και ότι πρέπει να έρθει στην Θεσσαλονίκη ο Μπόλονι το συντομότερο δυνατό.
Σύμφωνα με την «Εξέδρα» ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε στον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου: «Ας ενημερώσουμε τον ατζέντη του να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη στην πλησιέστερη ημερομηνία, να τελειώνουμε με αυτό το θέμα και να προχωρήσουμε με τα υπόλοιπα».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα