Μέχρι… τέλους το Περιστέρι

20:42 3/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε στη Λαμία με την είσοδο στην οκτάδα να απομακρύνεται, παρόλα αυτά ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του.«Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Ήμασταν αρκετά καλοί στην άμυνα. Περιορίσαμε μια καλή ομάδα, με καλό βάθος στον πάγκο. Εμείς μέσα στα καλάθια είμαστε γυμνοί και με δεδομένο ότι φορτώθηκαν με φάουλ οι ψηλοί μας και με τη διαφορά 41-20 στα ριμπάουντ δεν αντέξαμε. Αναγκαστήκαμε
να κλείσουμε την άμυνά μας αλλά ο Πανελλήνιος βρήκε ελεύθερα σουτ, τα έβαλε, αφού έχει έμπειρα παιδιά. Έγινε ενδιαφέρον παιχνίδι και το κέρδισε δίκαια στις λεπτομέρειες ο Πανελλήνιος. Στο παιχνίδι πολύ καταλυτικός παίκτης ήταν ο Όστοϊτς. Με την εμπειρία και την εξυπνάδα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Περιστερίου.

Μάντζαρης: «Συνεχίζουμε…»

Ο Αντώνης Μάντζαρης από την πλευρά του τόνισε: «Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το σημερινό  παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε πολύ καλά και σε άμυνα και σε επίθεση. Στο δεύτερο δεχθήκαμε κάποια μακρινά σουτ, και μαζί με την δυστοκία μας στην επίθεση χάσαμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε παρά τα προβλήματά μας μέχρι το τέλος».
Keywords
Τυχαία Θέματα